Sára, Márió
2 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • blikk csecsemo

  És legszívesebben inkább visszafeküdnél aludni, legalább hétfőig. Nagyon kösz, Blikk. (És hogy teljes legyen a kép: mindez egyébként Brazíliában történt, de ez már nem fért el a visszafogott címben.)

 • 30 nap börtönt kapott egy 21 éves norvég férfi, mert megdobálta a rendőröket hógolyókkal.

  A rendőrséget egy elszabadult bulihoz hívták ki, ahol a fiatalok üvegekkel, kövekkel és jobb híján hógolyókkal dobálták meg a kiérkező tiszteket. Az eset még áprilisban történt, hét fiatalt őrizetbe is vettek, de ítélet csak most született és csak egyiküket ítélték el: azt, amelyik a hógolyókat dobálta és meg is harapott egy rendőrt.

  (Via)

 • Az elmúlt napok szélsőséges amerikai időjárása miatt több kulturális és sporteseményt halasztottak el az Egyesült Államok keleti partvidékén. Tették ezt azért, mert a hatalmas mennyiségű hó és a hideg miatt a nézők nem értek volna, vagy igazán el sem indultak volna. A tengerentúli jégkorong-bajnokság második vonalának számító AHL-ben viszont egy nagyon furcsa döntést hoztak. A nézőket kizárták a viszontagságos idő miatt, de a meccset meg ugyanakkor lejátszották a Charlotte Checkers és a Bridgeport Sound Tigers között.

  Furcsállta is a dolgot mind a két csapat, de ettől függetlenül a meccs lement a kongó arénában, ahol minden apró megjegyzést is visszhangzottak az üres lelátók. A meccs után a csapatok a twitter-oldalukon írták le nem éppen pozitív érzéseiket a meccsről. A Checkers oldalán azt írta, még csókkamera is volt, de nehezen talált volna bárkit is. A kabalafigura is magányosan mászkált a lelátón. A Bridgeport egyik játékosa például a büntetőpadon elkezdett táncolni, úgysem látja senki. De a többség véleménye egybecsengett, hátborzongató volt úgy játszani, hogy akiknek játszanak, azok ki vannak zárva.

 • Halászok találták meg ezt a kvázi kettéharapott, 1,8 méteres pörölycápát. Ez a faj akár 6 méteresre és fél tonnásra is megnőhet, de egy ilyen fiatal példánynak esélye sincs egy tigriscápával szemben (akár 5 méteresre és 900 kilósra is megnőhet), ami vélhetően megölte: