Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Úgy fest a bazsarózsák között, akár egy Disney-hercegnő.

  Bugyi településénél, pontosabban Csizmadi Imre káprázatos bazsarózsa-ültetvényénél készült Vasvári Vivien legfrissebb fotósorozata. A modell-üzletasszony ezúttal azért állt kamera elé, hogy megörökíthessék gömbölyödő terhespocakját, amelyet az egyedi, nyitott hátú és ragyogó Berta Privée ruhája szépen ki is emel.

  Mint ismert, Vasvári Vivien a harmadik gyermekével várandós. Családja ezúttal egy kisfiúval bővül, akit férjével, Bodnár Zsigmonddal már nagyon várnak. A baba nemét közös énekléssel leplezték le néhány héttel ezelőtt egy különleges, esküvővel egybekötött babaváró buli keretein belül.

  „Őszinte leszek, imádom a pocakomat!” – jegyezte meg.

 • Nem biztos, hogy olyan jó ötlet volt.

  Korán kopaszodni kezdett, ám hajbeültetés helyett inkább egy nem mindennapi megoldással próbálta leplezni visszahúzódó hajvonalát egy fiatal férfi. A LadBible című brit portál Facebook-oldalán megosztott videó tanúsága szerint a Gianluca névre keresztelt fiatalember úgy döntött, frufrut tetováltat magának, hátha az segít.

  Az eredménnyel azonban nem teljesen elégedett: mint az a felvételen is jól látható, kezébe temette az arcát, amikor először szemügyre vette az új tetkóját.

  (24.hu)

 • Még mindig komoly fájdalmai vannak a sportolónak.

  Igen nehéz időszak a mostani az egykori exatlonos, Ujvári Izabella életében. Az Exatlon egykori versenyzője a közösségi oldalán tudatta, hogy túl van a nyolcadik műtétjén is, melyre azért volt szükség, mert szétrobbant a petefészkében egy ciszta.

  A sportoló néhány nappal ezelőtt került kórházba erős hasi fájdalmak miatt.

  Két órán keresztül operáltak, majd a műtétet követő délelőtt hazaengedtek a kórházból. Jelenleg otthon lábadozok, de még mindig komoly fájdalmaim vannak. Az orvos azért megnyugtatott, a profi sportolói karrieremet nem veszélyezteti, hogy szétrobbant bennem egy ciszta, de most pihennem kell. Akárhogy is számolom, ez már a nyolcadik műtétem volt. Csak a térdemet operálták ötször, aztán volt egy mandulaműtétem, majd a vakbelemmel voltak gondok, most meg ez történt. Természetesen a családom és a barátaim támogatnak, de ez most egy nehéz időszak

  – mondta a Borsnak a volt magyar válogatott atléta, volt labdarúgó és válogatott footgolfjátékos, aki nemrég imádott nagymamáját is elvesztette.

  Túl a 8. műtétemen is. »A kemény idők soha nem tartanak sokáig. A kemény emberek igen«

  – üzente követőinek.

 • A férfiak kedvére szeretne tenni.

  Esztétikai okokból hamarosan újra kés alá fekszik Molnár Anikó. Az egykori valóságshow-szereplő a hízás-fogyás miatt látja szükségesnek kicseréltetni négy évvel ezelőtt beültetett mellimplantátumait, de nem titkolja: a kerekebb idomokkal azoknak is kedveskedni szeretne, akik előfizettek azért, hogy láthassák az OnlyFans-oldalára feltöltött korhatáros tartalmakat. 

  A régit négy évvel ezelőtt kaptam, de azóta sajnos volt egy jó tíz kilónyi hízás-fogyásom, ami sajnos a bőrömet megviseli. Ráadásul a legutóbbi beavatkozásnál felvarrás is történt, hegek keletkeztek, úgyhogy most pont ráfér már egy kis esztétikai tunning. Nagyobb implantátumot tervezek, ha már lúd, legyen kövér! Úgy gondoltam, hadd járjak kicsit a fiúk kedvében!

  – mondta a Ripost megkeresésére Molnár Anikó, aki nagy változáson esett át az utóbbi években. Miután hosszú évekig harcolt a pluszkilókkal, kiderült: inzulinrezisztenciával küzd. A diagnózis után a megfelelő módszerrel összesen 27 kilót adott le.