Eleonóra
-1 °C
2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • "Zsigmond Vilmos filmjeit te szereted-e? Mert ő is migráns volt, akárcsak Teller Ede" – reppeli Molnár Áron az Ébresztő című dalának klipjében. Az Újvidéken született színész 2010 és 2015 között a Vígszínház társulatának tagja volt, aztán szabadúszó lett, szerepelt A Viszkisben és A mi kis falunkban, újabban pedig rapkarrierbe kezdett, ha jól értjük, nem éppen a kormány oldalán.

    A noÁr név alatt jegyzett produkció rémesen fárasztó, áció-káció-náció típusú rímekkel rágja a szánkba, hogy mi a különbség a migránsok, menekültek és bevándorlók között – ha esetleg eddig nem tudtuk volna. Aztán odaszól "a realitást mellőző radikális médiának" is, és bizonyára mindenki tudja, hogy kire vagy kikre gondolt a költő, amikor e sorokat írta.

  • A hover hand mém azokról a naphosszat csak a számítógép előtt üldögélő kockákról kapta a nevét, akik összeállnak egy közös fotóra az imádott sztárjukkal, de annyira izgulnak, hogy nem merik átölelni, illetve megérinteni a - leginkább - színésznő, modell derekát, vállát. Mondjuk ez a nőket - gondolom - a legkevésbé sem zavarja, sőt, viszont baromi vicces képek születtek a témában.

    Most a Fidesz talán tudtán kívül hozta vissza a mémet, mert azt nehezen tudom elképzelni, hogy az amúgy ördögien gonosznak beállított Soros Györgyöt, aki pusztulásba akarja sodorni Európát és különösképpen Magyarországot, úgy szeretnék nevetségessé tenni, hogy egy kisiskolás önbizalmával rendelkező nerdként ábrázolják, aki az LMP miniszterelnök-jelöltjének, Szél Bernadettnek a vállánál annyira elbizonytalanodik, hogy hozzá se mer érni.

    fidesz.png
  • 2012-ben az év dj-je lett a Resident Advisor százas listáján, még ugyanebben az évben a világ legfontosabb lemezlovasai közé válogatta a Rolling Stone, most pedig először lép majd fel klubkörnyezetben Magyarországon az Akvárium születésnapi buliján, április 29-én, az Akvárium NagyHalljában, Facebook-event erre, buli arra.

  • Valamilyen okból ez a ház nagyon érdekli olvasóinkat. Amióta az Urbanistán megírtuk az épület történetét és a hírt, hogy lebontják, azóta folyamatosan kapunk fotókat arról, hogy is néz ki épp. Például amikor eltűnt róla a tető. Most épp ez a helyzet a II. János Pál pápa téren, mint az egy Urbanista-olvasó, Márton, Erkel Színház előtt készült fotóján látszik.