Géza
-12 °C
-4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem mondjuk, hogy követendő példa, mindenesetre fogadásokat lehet vele nyerni.

 • A kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából tartott Fidesz-rendezvények minden alkalommal nagyszerű lehetősége kínálnak Schmidt Máriának, hogy örökérvényű igazságokat fogalmazzon meg. Ezt tette most vasárnap is, amikor arról beszélt, hogy a kommunistáktól kitanulták azokat a módszereket

  amelyeknek egyetlen célja volt a totális hatalom megragadása és megtartása, a mindenkori ellenfél megbélyegzése, és kiiktatása révén.

  De nem volt ez másként 11 évvel ezelőtt se, amikor pedig arról szónokolt, hogy a „hétköznapi 'kis kommunizmusok' itt élnek velünk”, vagy hogy

  akik valódi demokrataként kísérletet tesznek rá, hogy megfogalmazzák ellenvéleményüket, nem kerülik el a hatalom birtokosainak figyelmét, olykor büntetését.

 • Santino és Giovanni Pownall ritka genetikai rendellenességgel születtek Philadelphiában, és az orvostudomány jelen állása szerint csak őssejt-terápia (ejtsd: csontvelő-átültetés) mentheti meg az életüket. A csontvelő trükkös jószág, nem olyan, mint a véradás, hogy pár fajta létezik belőle, és úgyis van raktáron megfelelő - sőt, mint kiderült, a családon belül, ahol sokkal valószínűbb az kompatibilitás, csak a bátyjuknak, Michaelnek a megfelelő típusú a csontveleje.

  Michael most 4 éves.

  Ennek ellenére szuperbátor módon azonnal azt mondta, hogy nem baj, ha megszúrják azzal a bazi nagy tűvel, donor lesz belőle, ha azzal megmentheti a testvéreit. Ha minden jól megy, a műtét március közepén esedékes. Utána meg rögtön a számla kifizetése, amihez a család egy Gofundme-oldalt lőtt fel, mert hiába a kissrác bátorsága, azzal nem lehet kifizetni. Az 50 ezer dolláros összegnek egyelőre a fele jött össze.

  (via)

 • A Super Bowl alatt, és környékén az amerikaiak nem nagyon néznek mást a tévében, ami nyilván az összes csatornának aránylag rosszul esik. Erre találta ki pár éve az Animal Planet, hogy megrendezik a saját Super Bowljukat, a Puppy Bowlt, ami annyit tesz, hogy egy csomó kölyökkutyát bezavarnak egy focipályának berendezett szobába, aztán hadd áradjon a cukiság. A népek imádják.

  Na ezt a trükköt nyúlta most le és ültette át a sport világából az esportba a Blizzard az Overwatch Puppy Rumble-lel a kínai újév ürügyén: a díszletek egy Overwatch-pályára emlékeztetnek, a kutyakölykökre aggatott szerkó a játék karaktereire, és nem is folytatom, itt a teljes - másfél órás! - stream: