Lenke
17 °C
29 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mi is megírtuk, hogy önkéntesek írásban jelentkeztek a János kórház igazgatójánál, hogy ingyen kitakarítanák az egyik teraszt, amit benőtt a gaz és tele van szeméttel. Az önkéntesek azonban öt napig nem kaptak választ, míg a sajtó fel nem karolta az ügyüket. Aztán az igazgató visszaírt nekik, hogy hétfőn, azaz ma mehet takarítani egy kisebb csapat. 

  37340835 1851327891580519 584540814147846144 n

  Aztán, láss csodát, hétfőn mégsem kaptak lehetőséget a takarításra. Mint egyikük a Facebookján írta, 

  8.20perckor(!!!) kaptam egy telefont az igazgatóságról, hogy köszönik, de már kitakaritották a teraszokat a saját takarítócégükkel és egyéb "munkát sem tudnak nekünk adni"... *** már itt ültem a folyosón. Pénteken velük beszéltem meg mindent.

  Mondjuk a lelkes önkéntesek még mindig jobban jártak, mint a Kutyapárt aktivistái, akik például hiába ültetnek virágokat a lerobbant parkokba, a legtöbbször eltávolítják azokat. 

 • Egy öreg kenyereskosárban találták meg David Bowie első demóját. A kazettán a még 16 éves Bowie hallható, aki a The Konrads nevű zenekar tagjaként az I Never Dreamed című számot adja elő. A Guardian azt írja, hogy most árverésre bocsájtják a szalagot, és több, mint 10 ezer dollárt is fizethet érte valaki.

  A felvételt a zenekar dobosa találta meg, költözéskor nézte át, hogy mi van nagyapja régi kenyereskosarában. 

 • A kormányfő a Facebook-oldalán dicsekszik el azzal, milyen sok fontos emberrel találkozott a kemény munka utolsó napjaiban, de végre ő is élvezheti a nyarat. Valami ilyesmi lehet a megfejtése ennek a csodás montázsnak.

 • Péntek éjszaka egy 19 és egy 20 éves császári fiatal jó ötletnek találta, hogy eltolja a településen kiállított 19. századi tűzoltó lovaskocsit, ami pántokkal volt rögzítve. Pár centit sikerült csak tolniuk a szekéren, amikor a rögzítőpántok felszakadtak és a lovaskocsi kerekei eltörtek. Ezután a két suhanc futólépésben távozott.

  kép 1 89
  Fotó: Police.hu

  A rendőrök azonban vasárnap azonosították és kihallgatták őket. A beismerő vallomás után gyorsított eljárásban állhatnak bíróság elé rongálás miatt.