Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Roman Kemp, a Capital Breakfast című reggeli rádióműsor házigazdája a Twitteren büszkélkedett el azzal, hogy egy különleges, félig fehér-, félig tejcsokis Cadbury tojást talált, amit azonnal be is falt. Az öröme azonban csak addig tartott, amíg ki nem derült, hogy a cég reklámkampányának fődíját ette meg, amiből csak öt darab létezik, és 10 ezer font (nagyjából 4,5 millió forint) jár a megtalálójának.

  A követői két táborra oszlottak, egy részük bőszen hülyézte, a másik pedig bújtatott reklámot gyanított a háttérben. Maga Roman Kemp az őt hülyézők táborát erősíti, és tagadja, hogy megtervezett akcióról lenne szó.

  Mindig, ha megszólalok egy termékről, azonnal azt gyanítják, hogy fizetnek érte, mert egyébként tényleg csinálok reklámokat, nincs is ezzel gond. De ez most tény. Megettem egy 10 ezer fontot érő tojást

  – magyarázta némileg sértődötten a műsorában a rádiós, hozzátéve, hogy jól esne neki, ha valaki felhívná a Cadburytől, mert elég sötét időket él.

 • Hosszú Katinka pár napja az Instagram-oldalán, egy videóban jelentette be hivatalosan is, hogy anyai örömök elé néz.

  Március első napjaiban jelentek meg az első hírek arról, hogy az úszónő gyermeket vár, emiatt pedig hátat fordít az élsportnak. Olyan hírek láttak napvilágot a sajtóban, hogy már a negyedik hónapban járhat a 33 éves sportolónő, aki a külföldi edzőtáborba sem utazott el az úszóválogatottal a téli felkészülésre.

  Hosszú Katinka most nyaralás közben, egy Facebook-posztban mutatta meg gömbölyödő pocakját, megköszönve a rengeteg gratulációt:

 • Peller

  „Nem annyira vidám sztori, de mi megpróbálunk azok maradni” – olvasható a Facebook-videó mellett, amelyben Peller Anna és Lukács Miklós bejelentették, hogy 14 év után elválnak. A színésznő és férje elmondásuk szerint továbbra is szeretik egymást, azonban ez inkább már testvéri szeretet, és így nem akarják folytatni.

  Az elmúlt két évben párterápiára is jártak, hogy megmentsék a házasságukat, de hiába. Nem akarják elveszíteni egymást, továbbra is együtt nevelik a gyermeküket, együtt járnak majd nyaralni, közösen szülinapoznak, de már nem férj és feleségként.

  Elválunk, de minden rendben van

  – üzenték a videóban.

  Tavaly októberben Peller Anna testvére, Peller Mariann is bejelentette, hogy válik, ő az Instagramon közölte, hogy 12 együtt töltött év után kilép a házasságából.

 • Nemrég írtunk a farmfluenszerekről, akik olyan lendülettel söpörnek végig az agráriumon, amelyről Nagy István csak álmodhat.

  Cowgirl4
  Fotó: Instagram

  Az amúgy is erős mezőnyből toronymagasan kiemelkedik az ausztrál Storm Hogan, aki egy dél-ausztráliai lovardából osztja meg rajongóival a mindennapjait – csak éppen bikiniben. Amikor pedig nem influenszerkedik, akkor rodeókon vesz részt, lovakat tör be, és tesz-vesz a farmon.

  A bikinis cowgirl lovaglás mellett táncol és sört iszik (kizárólag Victoria Bitter Goldot), ami önmagában még nem lenne garancia a sikerre, azonban az öltözéke és az ausztrál akcentusa mágnesként vonzza a követőket.

  @bikinicowgirl1

  Should i go live tonight? 🫶🏼⚡️🤍

  ♬ Originalton - Bassfahrer

  És persze a trollokat is, akiknek csak annyit üzen, hogy fogják be.