Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A színművész képtelen volt megtenni, amit a rajongója kért tőle.

  Kevesen tudják, de Gálvölgyi János nem szeret nagy társaságban lenni, és a viccmesélésért sincs oda, jóllehet akkor, amikor még vidám műsorokban szerepelt a televízióban, ennek az ellenkezője jött le róla. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, aki elmondása szerint szorong az olyan helyzetektől, ahol négynél többen vannak, úgy véli, az életben mindenki szerepet játszik, ahogy ő maga is, de állandóan nem tudja alakítani a 'Gálvölgyi-figurát'.

  „Na, itt van az, amikor az emberben csalódnak. Amikor azt várják, hogy bemész valahova, hogy te vagy a... Mit látnak a tévében? Hogy ez a pali olyan jó – pláne régebben, amikor még szerepeltem a televízióban, vidám műsorokban –, ömlik belőle a vicc. Erre bemész, épp a depi van rajtad, vagy nem tudom én, hogy mi” – fogalmazott Kadarkai Endrének a Szavakon túl című műsorban a színművész, aki elmesélt egy ezzel kapcsolatos incidenst is, amikor egy férfi fényes nappal üvöltözött vele az utcán, amiért nem állt meg vele beszélgetni.

  A Lukács utcában jártam – szeretnék még oda járni egy darabig –, jöttem ki egyszer, és egy pali ült a padon, egy ilyen kedves, jól öltözött ember. Azt mondja nekem, 'Drága művész úr, maga nekem az isten, magát várom reggel óta! Művész úr, elmondanék egy viccet magának' – és közben mentünk. Mondom, nagyon szépen kérem, ne mondjon nekem viccet, mert nem szeretem. Erre ő, hogy 'művész úr, ezt hallgassa végig...' Mondom, nagyon szépen kérem, hagyjon, nem szeretem a vicceket, nem tudok reagálni a viccekre, meg ismerem. Folytatta, ‘Gálvölgyi úr, édes művész úr, művész úr, majd Gálvölgyi úr'. Mire kiértünk a Frankel Leó útra, zengett az utca, hogy 'te rohadt, büdös, nagyképű' – amit akarsz, minden. És mindez abból adódott, hogy ő azt várta, megállok és eldumcsizunk, meg én is mondok egy viccet. Erre én képtelen vagyok. Ilyen értelemben nem vagyok jó partner ezekre a dolgokra

  idézte Gálvölgyi szavait a Story.

 • Imádja a nagyszülőséget az énekesnő.

  fb bodi margo
  Fotó: TV2

  Bódi Margónak öt unokája van, akik közül a a legfiatalabb négyéves, a legidősebb pedig huszonöt. Most az énekesnő a Meglepetés magazinnak adott interjújában mesélt a családjáról, valamint a roma hagyományokról. Mint kiderült, a külsőségekben is megmutatkozik náluk a tradíció: az sem mindegy, hogyan hordják a hajukat, hiszen minden frizurának más jelentése van.

  Aki még nem ment férjhez, vagy nincs párja, kiengedi a haját, ez mutatja, hogy még lány. Ha már asszonyka, akkor is leengedheti, viszont elöl össze kell fognia. Az ilyen korúaknak pedig mint én, nem illik leengedni a hajukat, ezért összekontyozva hordom

  – magyarázza az énekesnő, majd hozzáteszi, sokan már nem tartják ezeket a szokásokat, de neki fontosak a hagyományok. Éppen ezért nem visel térden felüli szoknyát, nadrágot és mély dekoltázsú felsőt sem.

  „Gusztival igyekszünk átadni a roma tradíciókat, gyakran beszélünk róla a kicsiknek. Ha nem is tartják majd, legalább tudjanak róla. De azért bízom benne, hogy a hagyományaink beléjük ivódnak. Az unokák nevelésébe próbálok nem beleszólni, olyan nagymama vagyok, aki szereti, öleli őket, elmegyek velük fagyizni, a játszótérre, és ha a kicsi Lilien azt mondja, csússzak le a csúszdán, örömmel megteszem” – mondta Bódi Margó.

 • Műtétje után járja az országot, hogy gyerekeken segíthessen.

  A Farm VIP műsorvezetőjét, Gáspár Zsoltit nemrég harmadszor is meg kellett operálni, de mégsem tud nyugton maradni: jótékonysági akcióba kezdett, melynek célja, hogy gyerekeket lepjen meg ajándékcsomagokkal országszerte. Bár az orvosi beavatkozás testileg és lelkileg is megviselte, így is napok óta úton van.

  „Nagyon fontosnak tartom a megelőzést, ezért minden évet laborral és szűrővizsgálatokkal kezdek, ez idén is így volt. Teljesen ledöbbentem, amikor az orvos közölte, baj van. El kellett mennem tükrözésre, akkor derült ki, hogy a kipufogót műteni kell.

  Ha van valami, amitől rettegek, na az a műtét. Nem volt mit tenni, altatásban elvégezték az operációt. A doki elmondta, hogy utána pihenni kell, nem szabad megerőltetnem magam. Utána ráadásul a vállamat is műteni kellett, szintén altatásban.

  De hát én állandóan úton vagyok, intézkedek, a pihenés nem az én műfajom! Nem is tudtam megállni, hogy ne ugyanúgy éljem az életem, ahogy előtte. Meg is lett a baj! Úgy eldurvult a helyzet, hogy harmadjára is operálni kellett.” – mesélte akkor a Borsnak Gáspár Zsolti, aki egyszerűen nem volt képes piheni, és ezért az országot járja, hogy segíthessen.

  Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy jól érzi magát, de tisztában van vele, hogy az őrült tempóval, amit diktál magának alaposan veszélyezteti az egészségét.

  Nincs megállás, továbbra is teljes gőzzel megyek előre, még akkor is, ha az orvosom nem igazán örül ennek. Kaptam egy speciális gyógypárnát, végig azon kell ülnöm, hogy ne fájjon a fenekem. Már azért sokkal jobb a helyzet, a gyerekekért pedig mindent megteszek, számomra elképesztően fontos a jótékonykodás, és valóban szeretném, ha eljutna az emberekhez, hogy minden gyerek egyforma.

  – jelentette ki.

 • Képernyőfelvétel (370).png
  Fotó: RTL

  Isztambulban kérték meg Seherezádé kezét, amely önfeledt pillanatról a ValóVilág 5. évadának korábbi szereplője most a Fókusz kameráinak mesélt.

  Betértünk erre a csodálatos helyre, ahol ettünk-ittunk, gyönyörködtünk a panorámában, videókat, fotókat készítettünk, és egyik pillanatról a másikra... még most sem ocsúdtam fel ebből az egészből, szóval egyik pillanatról a másikra letérdelt előttem és megtörtént. Még most is úgy érzem magam, mint egy tini, ahogy erről beszélek

  idézi a 24.hu az egykori valóságshow-szereplőt, aki jelenleg táplálkozási tanácsadóként dolgozik, míg vőlegénye a szállodaiparban.

  A szerelmesek mindössze nyolc hónapja ismerik egymást, de nem tartják gyorsanka tempójukat. Egy randi oldalon ismerkedtek meg, ahol a férfinek már ismerősnek a tűnt a korábbi VV-s, aztán már világossá vált kivel randizgat. Nemsokra rá össze is költöztek, mivel úgy érzik, megtalálták egymásban az igazit. Még idén szeretnének egybekelni, valamint két gyereket terveznek vállalni.