Gyárfás
18 °C
35 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az EB legutóbbi meccse, amin Magyarország és Franciaország játszott egymással tényleg nem volt rossz. A magyar válogatott keményen küzdött a francia játékosokkal szemben. Olyan futballistákat sikerült megizzasztani - és nem csak a tikkasztó hőség miatt -, mint Mbappé, Kanté és Griezmann. Gulácsi brutálisakat védett, Fiola Attila gyönyörű gólt lőtt, és még sokáig lehetne sorolni a meccsen látottakat. Vannak elvitathatatlan pillanatai a magyar és a francia csapatnak is.

  A közösségi médiában mégis azt látom a legtöbb helyen, hogy 1:1-re nyertünk. És értem is, hogy ez a döntetlen felér egy győzelemmel, hisz a kezdőrúgást megelőzően is arra voltak felkészítve az emberek, hogy itt, a világbajnoktól egy csúfos vereség is egy szép győzelem igazából. Ehhez képest mi szereztük meg a vezetést, majd kaptunk egy keserű egyenlítő gólt, és lett így X a végeredmény. 

  Ha az esélytelenek nyugalmával mentünk ki a pályára, ha így mentünk ki szurkolni a fiúknak, akkor most miért kezdjük el azt hazudni magunknak, hogy ez egy győzelem volt? Nem elég érdem a világbajnok ellen döntetlent játszani, ha a vereség se lett volna akkora lebőgés?

  Ön mit gondol, az 1:1, az

  • 791
   ha a mostani magyar-francia meccsről van szó, akkor egyértelműen győzelem nekünk.
  • 540
   döntetlen.
  • 44
   attól függ.
 • Múlt hónapban jelent meg az a Vogue, aminek a címlapján az énekesnő szerepelt. Ez volt az a címlap, amin régi stílusú fehérneműben pózol Billie Eilish. A haja is szőke lett, szóval egy teljesen új arcát mutatta. A címlapra érkezett egy erős megjegyzés. Egymás mellé lett téve ez a címlap és egy korábbi Vogue, amin oversized ruhában látható, majd a következő szöveggel lett megosztva: „Hogy felnőtt.”

  Billie Eilish erre azt mondta, érti, hogy mire gondolhatott a szerző, de szerinte ez rohadtul nem oké.

  Nem az vagyok, aki voltam pár éve, de ehhez nem kellett felnőnöm.

  Amint látszik, nem kell az énekesnőt félteni, meg tudja magát védeni az ilyen szexista kommentektől.

  (Indy100)

 • Fotó:Instagram
  Fotó:Instagram

  Focilázban ég az egész ország! Ma délután 3 órakor elkezdődött a Magyarország–Franciaország-mérkőzés, amelynek a Puskás Aréna ad otthont. A hazai hírességek közül többen is kilátogattak a helyszínre, hogy élőben kövessék az eseményeket. 

  Ha eddig nem tudta volna, Schobert Norbert is szereti a focit. 

   Kovács Ákos a lányával, Annával tartózkodik az arénában. 

  Bár nemrég pont egy focibaleset miatt műtötték a vállát, úgy tűnik, Istenes Bencének sikerült erre a fontos napra összeszednie magát.

  Széki Attila, azaz Curtis a barátnőjével, Judittal szurkol.

  Az ATV műsorvezetője, Kárász Róbert stílusosan egy piros-fehér-zöld szemüvegben érkezett. 

  Cooky is a lelátóról csekkolt be az Instáján. A Rádió 1 műsorvezetője bár francia származású, a mai meccsen a magyaroknak drukkol. 

  A kézilabdázó Lékai Máté ezúttal a párja, Lékai-Kiss Ramóna nélkül indult kikapcsolódni.

  Az edző Shane Tusup is az arénában van, hogy teljes erőbedobással biztassa a magyar csapatot.

 • Az már régóta köztudott, hogy Kevin Hart jelenleg is hazánkban forgatja a Borderlands filmadaptációját, eközben pedig kedvenc edzőtermét is gyakran látogatja.

  Kiss Ádám valószínűleg készült a találkozásra, hiszen a Szütyiő című könyvét is magával vitte, hogy dedikálhassa az amerikai humoristának. A találkozásból végül több közös fotó, könyv- és autogramcsere is lett. Kiss Ádám viccesen így kommentálta a képeket:

  Kevin Hart régi álma végre valóra vált aznap. Kapott tőlem egy dedikált Szütyiőt. Mindig szánj időt a rajongóidra.