Koronavírus adatok

2021. nov. 29.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Taksony
1 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Advent első vasárnapján elárasztották a közösségi oldalakat a gyertyás képek. Kovács Zoltán sem maradt ki a sorból, az államtitkár az idei szezonra ráadásul egészen egyedi koszorúval készült.

  Ismét eljött a várakozás időszaka. Ma meggyújtottuk az elsőt 

  – jelentette Facebook-oldalán a politikus, aki köztudottan szeret vadászni, így annyira nem is meglepő, hogy töltényhüvelyekből készített asztali díszt. 

 • Marsi Anikót a ma reggeli Mokkában látták vendégül, ahol válása utáni új párkapcsolatáról mesélt.

  chrome-capture (5)
  Fotó: TV2

  A műsorvezetőnő kiskutyáját is magával vitte a forgatásra, aki fel-alá járkált a stúdióban, miközben Anikó nagy átéléssel mesélt új szerelméről, akivel nagyon boldogok, és aki korábban Szulák Andrea kedvese volt.

  A kiskutyát azonban nem igazán hatotta meg a történet, ugyanis egy ponton felugrott a kanapéra és először a párnát, majd gazdija jobb karját hágta meg.

  Eközben a stúdióban igyekeztek nem mindent mutatni ebből, Mádai Vivien és Istenes László pedig profin kezelték a helyzetet, hiszen szemük se rebbent.

  A jelenet 5:35-nél kezdődik:

 • Elliot Page Instagramon robbantott egy óriásit félmeztelen fotójával.

  page
  Fotó: Instagram
   

  Az Eredet és a Juno sztárja korábban Ellen Page néven volt ismert, és leszbikusként aposztrofálta magát, azonban tavaly novemberben transzférfiként coming outolt, illetve nemváltó műtéten is átesett. Elliot most az Instán villantotta meg kockahasát, amit követői hatalmas ovációval fogadtak.

   

 • Szinte naponta jelennek meg közös fotók az idén újra egymásra talált Jennifer Lopezről és Ben Affleckről, és látszólag nagyon szerelmesek egymásba.

  GettyImages-1345749887
  Fotó: Michael Loccisano / Getty Images Hungary

  Állítólag már az eljegyzés is felmerült kettejük között, de nem mindenki van elragadtatva az ötlettől.

  Vannak ugyan olyanok, akik nagyon örülnek annak, hogy újra egymásra találtak, de többen is szkeptikusan tekintenek a kapcsolatukra, szerintük ugyanis a róluk készült lesifotók rendkívül beállítottnak tűnnek és csak megjátsszák a kapcsolatukat, hogy írjanak róluk. Akármi is az igazság, nehéz elhinni, hogy hónapok óta csak megjátszanák a kapcsolatukat egy kis nyilvánosságért cserébe.

  Ön mit gondol?