Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 2023. június 2-án kerül mozikba Stephen King The Boogeyman című történetének adaptációja, amihez vérfagyasztó előzetes érkezett.

  king
  Fotó: YouTube

  A történet központjában egy 16 éves kislány és húga áll, akik édesanyjukat gyászolják. Ha ez nem lenne elég, akkor még a címszereplő Mumus, azaz a Boogeyman is rájuk feni a fogát, aki elől nem nagyon van menekvés.

  Az előzetest King is megosztotta Twitteren, és csak annyit fűzött hozzá, hogy tényleg nagyon félelmetes sztori vár ránk.

 • Az egykori szépségkirálynő Instagram-oldalán osztott meg követőivel egy gyermekével közös képet. Ahogy korábban a modell nyilvánosan bevallotta, nehéz időszak áll mögötte, amióta gyermekének édesapjával szétváltak útjaik. Akkori elmondása szerint alig három hónappal az újév előtt külön költöztek, de annak okát már nem részletezte. Az anyuka azóta igyekszik kisfiára koncentrálni és a megpróbáltatások ellenére is pozitívnak maradni.

  Napról napra egyre jobban!

  –írja a posztjában.

  (via Bors)

 • Többet akarnak.

  20221003 0057
  Fotó: Szollár Zsófi / Index

  Varga Márk, művésznevén G.w.M új Instagram-bejegyzésében osztotta meg követőivel, hogy kezdetét vette a 2023-as turnéja, ahol több vidéki nagyvárosban is tiszteletét teszi. A többség ugyan örömmel fogadta nagy bejelentés, az egyik rajongója viszont szóvá tette, hogy hiába szereti a zenei munkásságát, kevésnek tartja azt az időt, amennyit a rapper a színpadon tölt:

  Csak az a baj, 20 perces koncerteket adsz le. Többet nem is megyek, bármennyire szeretem is a zenéid

  G.w.M rövidesen reagált a rajongói visszajelzésre, és tisztázta azt a bizonyos fellépési időt.

  30 perc, de vannak a nagyzenekaros koncertek, ott 1 óra 20 perc! Érdemes azokra is eljönni

  –válaszolta kommentben.

  (via 24.hu)

 • Kibékültek volna Jason Sudeikissel?

  Szent lenne a béke Olivia Wilde és Jason Sudeikis között?

  Mint ismert, az egykori sztárpár kapcsolata 2020-ban ért véget, miután a színésznő összejött a Nincs baj, drágám forgatása alatt a nála 10 évvel fiatalabb Harry Stylesszal. A szakításukról azóta rengeteg hír látott napvilágot - főleg a család dadusának hála- , és azt is tudni lehetett, hogy Wilde és Sudeikis nem váltak el valami jó viszonyban. A Ted Lasso sztárja például korábban egy sajtóesemény közepén adatta át exének a gyermekfelügyeleti papírokat, ami miatt a színésznő a színpadon tört össze.

  A jelek szerint azonban most elásta a csatabárdot a korábbi jegyespár: a tavaly ősz óta újra szingli Wilde és gyermekeinek apja egy Los Angeles-i parkolóban találkoztak a minap, ahol kellemesen elbeszélgettek, majd mosolyogva ölelték át egymást.

  Az, hogy minden konfliktusukat rendezték-e, vagy csak egy egyszeri gesztusról van szó, egyelőre nem tudni, mindenesetre elég árulkodókak a róluk készült lesifotók.