Gertrúd, Patrik
4 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Aki a Munkácsi járásban kirándul, szemet gyönyörködtető látványban lehet része: virágba borult az erdő alja, szirmot bontott a kárpáti sáfrány.

 • Új Guinness-világrekordot állított fel egy berlini étterem: pizzájára 111-féle különböző ízű sajtból sütött egy-egy szeletet.

  A Guinness képviseletében Lena Kuhlmann elmondta, hogy a Berlin-Charlottenburg-i étterem pizzáján mind a 111 szeletnek más volt az íze, valamint a világrekordhoz szükséges minden feltétel teljesült.

  "A lepény széle és alja is ropogósnak nézett ki, sehol sem volt elégve" - tette hozzá. Sajtszakértő ellenőrizte a sajtok sokféleségét. Így nézett ki a rekorder pizza:

  A rekordpizzán a klasszikus mozzarellán, ementálin és edamin kívül egzotikusabb típusok, köztük rokfort, gorgonzola és pecorino is szerepeltek. A rekordkísérlet nézői azonnal meg is kóstolhatták a csúcstartó pizzát.    

 • Néhány nappal ezelőtt klipet forgatott 12 pontjához a Rehab Critical Mass. A szervezet célja, hogy felhívja a közvélemény és a döntéshozók figyelmét a fogyatékosság ügyére. Klipjükkel ezt szeretnék még szélesebb közönséghez eljuttatni.

  Céljaikat 12 pontban foglalták össze, amit itt lehet elolvasni, a posztban pedig a klip előzetese látható, amiben Mucsi Zoltán is szerepel.