Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Sarkifarkas-hármasikrek születtek a Nyíregyházi Állatparkban

  A 17 napos kölykök most estek át életük első állatorvosi vizsgálatán, ahol kiderült, hogy a kicsik életkoruknak megfelelő fejlettségűek.

  A kétéves anyuka 63 napi vemhesség után hozta világra a kölyköket a Nyíregyházi Állatpark farkaskifutójának egyik félreeső zugában. A két és fél hetes sarkifarkas-kölykök hathetes korukig  anyatejjel táplálkoznak, majd fokozatosan szoknak át a szilárd táplálékra.

 • Isa Bates még csak hároméves, de rózsaszín ruhájában tökéletes mása II. Erzsébetnek.

  A kislányt csak mini királynőnek nevezik Londonban, aki a Buckingham-palotában is járt már, miután teljes öltözetében meglátogatott egy idősotthont, ahol Erzsébet királynőként köszöntötte a lakókat.

  Édesanyja szerint Isa a királynő legfiatalabb szuperfanja, aki a közelgő jubileumi évforduló alkalmából öltötte magára a királynő ikonikus szerelését.

  A minikirálynő és édesanyja a This Morning reggeli műsorban is szerepelt, ahol sok pozitív visszajelzést kaptak, ám akadtak nem kevesen olyanok is, akik szerint Isa egyáltalán nem élvezte a dolgot, és csak a szülő erőlteti rá, hogy ezzel szerezzen pár perc hírnevet magának.

 • Ez a trükkös mókus okosan elintézte, hogy lekerüljön egy éhes ölyv menüjéről.

  Nem kicsit vált frusztrálttá ez az éhes ölyv, aki egy parkoló autó tetején kereste az ebédjét, azonban a trükkös mókus okosabbnak bizonyult, ugyanis tökéletes óvóhelyre talált a kerekeknél, ahová a ragadozó madár már nem jutott be.

  Allison Berdoulay, aki a képeket is készítette, épp hazafelé tartott, amikor megpillantotta a Tom és Jerrybe illő jelenetet, amit meg is örökített kamerájával.

 • Bizony, Nancy és Johnatan a valóságban együtt vannak.

  nanxy
  Fotó: Instagram

  Már tényleg csak napokra vagyunk a Stranger Things 4. évadának debütálásától, azonban hétfőn, Berlinben már megtartották annak premierjét, ahol a sorozat két főbb szereplője, Charlie Rheaton és Natalia Dyer is hivatalos volt.

  A Nancyt és Johnatant alakitó színészek egyébként annyira összemelegedtek az elmúlt időben, hogy a valóságban össze is jöttek.