Paulina
16 °C
20 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Thaiföldön videózták le, hát, épületes látvány, az tuti:

 • Újra itt a nyár, újra itt a Steam Summer Sale, úgyhogy végre megint vehet mindenki legalább harminc olyan játékot, amivel sosem fog játszani, de hát "olyan olcsó volt, nem bírtam nem megvenni".

  Idén is van amúgy minigame, űrlényekkel kell harcolni benne, de a cikk írásának pillanatában egyelőre a felhasználók állnak nyerésre a szerverekkel szemben, úgyhogy fogalmam sincs milyen.

  Végezetül álljon itt ez az örök klasszikus videó, a leárazások legyenek mindenkivel!

 • A februári téli olimpián a rövid pályás gyorskorcsolya váltóban győztes Liu Shaoang megkapta érettségi bizonyítványát - ki is posztolta a Faebookra.

  shaoang

  Pillanatnyilag ő a legfiatalabb magyar olimpiai bajnok, aki márciusban töltötte be a huszadik évét.

 • Amerikában éppen teljes fordulatszámon pörög a balhé a szüleiktől elszakított menekült gyerekek kapcsán, a sztori röviden annyi, hogy Trump betiltotta, hogy szétszedjék a családokat, ami miatt a rajongói ünneplik, pedig hát az egész családszétszakításos szabályt is ő hozta. A first lady, Melania Trump most a kedélyeket csillapítandó, elment a mexikói határ közelébe meglátogatni a menekült gyerekeket, de ezt sem sikerült tökéletesen megnyugtatóan.

  Az elnök felesége ugyanis egy árban dicséretesen visszafogott (39 dolláros), de eléggé félreérthető feliratú kabátban ment a gyerekek közé, az volt a hátára írva: "I really don't care. Do U?", vagyis "Engem aztán tényleg nem érdekel, hát téged?". A Fehér Ház szóvivője igyekezett leszögezni, hogy ebben semmi rejtett üzenet nem volt, a CNN viszont emlékeztet arra, hogy a volt szupermodell Melania különösen odafigyel az öltözködésére, és egy sor külföldi protokoll-látogatásán aratott nagy sikert a vendéglátói kultúrája felé finom tiszteletadást mutató ruházatával, például a Távol-Keleten, Franciaországban, Olaszországban vagy Szaúd-Arábiában. Elég életszerűtlen, hogy ezek után felkapjon egy olyan kabátot egy ilyen fontos médiaeseményre, és el sem olvassa, mi van rá írva. Igaz, az ellenoldali olvasat - miszerint ez direkt beszólás volt - legalább ennyire értelmetlen.

  Hát ilyen dolgokon pörögnek az amerikaiak mostanában ahelyett hogy azt figyelnék, hogy lökik a szakadék szélére az argentinokat a horvátok.