Auguszta
-7 °C
0 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • giant burger t

  A Tasty szakácsa egy haverja kérésére állt neki ennek a fantasztikus, 30 font súlyú, azaz kb 13,5 kilós burgernek. Aminek én is nekiállnék, de biztos vagyok benne, hogy 5 falat elég lenne belőle. Szerencsére a készítés minden fázisát dokumentálták, úgyhogy ha valaki szeret egy kosárlabda méretű vajaszsemle-tésztát nézni, vagy azt, ahogy egy felnőtt ember gumikesztyűben pofozgat egy húspogácsát, akkor annak melegen ajánlom a videót:

 • A nyugati országok forradalmak előkészítésére irányuló politikai irányvonalat követnek a volt szovjet tagköztársaságokban – jelentette ki hétfőn Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az MTI szerint. 

  Lavrov arról is beszélt, hogy nem ismerik el a szakadár kelet-ukrán köztársaságokat, mert ezzel "átadnák a többi területet a náci jegyeket magán viselő kijevi rezsimnek".

  Óva intette viszont az ukrán elnököt attól, hogy provokálja Oroszországot az annektált Krím határainál. Mert ha nem, úgy Petro Porosenko "olyan választ fog kapni, hogy attól koldul. Ez a mi országunk, a mi határunk."

  Jó, nem pont ezt mondta, mert annyira tud magyarul, mint egy átlagos magyarkormány-fikázó nyugati újságíró Kovács Zoltán szerint, de a "malo nye pokazsetszja" megfelelője tényleg ilyesmi.

  De mi az, hogy "attól koldul"? A Nyest.hu teszi helyre a furcsa szólást. Eszerint valóban a koldulásról szól – én azt hittem, valójában "kódul" és, hogy az valami megszédülést jelent –, de az eredeti formula "arról koldul" volt. Eszerint tehát akkorát kapsz, hogy tehetetlenné nyomorodsz és csak kéregetni fogsz erről a csapásról énekelve.

 • Avagy néha a Tesla-tulajdonosok élete se könnyű.

 • maxresdefault

  A világon csak 500 darabot gyártottak abból a szupersportautóból, amelynek egyik példányát éppen most törték össze Nagy-Britanniában. Ahogy a videón látható, a 800 lóerős és több mint 300 millió forintba (nem vicc!) kerülő kocsi is részese volt egy több autót érintő balesetnek a Londontól 100 kilométerre lévő Southendnél. A balesetben senki se sérült meg komolyabban, de látható, hogy elég nagy volt a törés-zúzás. Vajon mennyibe kerül egy ilyen autónál egy első sárvédő és egy visszapillantó?