2024. június 25. 18:00
Hollandia
Ausztria
Olympiastadion III. forduló
2024. június 25. 18:00
Franciaország
Lengyelország
BVB Stadion Dortmund III. forduló
2024. június 25. 21:00
Anglia
Szlovénia
Cologne Stadium III. forduló
2024. június 25. 21:00
Dánia
Szerbia
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy brit anyuka esetét kapta fel az internet, aki öt évvel ezelőtt végeztetett el magán kozmetikai kezelést, de mostanra a közösségi médiában kürtöli világgá, mennyire megbánta.

  A 28 éves Lorna Holmes ugyanis olyan hírességeket bálványozva nőtt fel, mint a realityk világából ismert Kardashian-nővérek, és ő is jól látta, ahogy az évek során a trendek szerint változik a külsejük. Így fiatalon, 23 évesen úgy döntött, hogy ő maga is dús ajkakat csináltat magának, és két év alatt számos injekciós kezelésen esett át.

  Mint mondta, akkoriban nem sajnálta rá a pénzt és az eredménnyel is kellőképp elégedett volt. Lorna azonban idővel kezdett rájönni, hogy az ajkai megcsináltatása nem segít azon, hogy egészséges önképet alakítson ki magáról, ezért abbahagyta a kezeléseket. A megereszkedett ajkakat viszont nem tudta elkerülni, így valószínűleg plasztikai beavatkozáson kell átessen, hogy ezt korrigálják. 

 • Férje is vele tartott.

  Közel két hónapja robbant a hír, mely szerint Justin Bieber és felesége, Hailey Bieber szülői örömök elé néznek. A sztárpár akkor egy meghitt fotósorozat kiposztolásával kürtölte világgá boldogságát, sőt, az is kiderült, hogy a gyermek érkezése előtt gyorsan még megújították házassági fogadalmukat. Bár ezt megelőzően felröppent a hír, hogy házasságuk mélypontra kerülhetett, ezzel végleg eloszlatták a kételyeket.

  Hailey Bieber most a New York-i kiruccanásuk során megmutatta új stílusát, amely viseletei ugyan nem emelik ki a várandósságát, de így is látható, ahogyan szépen  gömbölyödik. A 30 éves kanadai popsztár ezúttal pedig farmer mellényt viselt egy bőszárú nadrággal, amihez egy zokni-papucs kombót párosított. 

 • Tilla leplezte le a kollégáját.

  Megasztar BB.png
  Fotó: TV2

  Mint arról beszámoltunk, a TV2 két hete leleplezte a 2024-ben visszatérő Megasztár zsűrijét. Az ítészek ötfős csapatát Rúzsa Magdi, Marics Peti, Marsalkó Dávid, Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabolcs alkotják majd.

  Till Attila legutóbbi Instagram-posztjából az is kiderült, hogy ő és Ördög Nóra fogják vezetni a tehetségkutatót, melynek forgatása már el is kezdődött. 

  Nagyon örülök, hogy együtt csináljuk a Megasztár @ordognora!!! Nagy menet lesz, nagyon izgi és végre sok év után újra együtt vezetünk műsort!

  – írja bejegyzésében Tilla.

 • Romantikus módon kérték meg a kezét.

  IMG 5905
  Fotó: Velvet

  Weisz Fanni hosszabb találgatásokat követően közösségi oldalán jelentette be, hogy nem csak eljegyezték, de egyből anyai örömök elé is néz. A 31 éves modell hétvégén Olaszországból posztolt képeket, először San Marinóból, majd Firenzéből jelentkezett be kedvesével. Bár vasárnap még nem mondta ki, de sokat sejtető fotót mutatott, melyen egy eljegyzéséi gyűrű díszelgett a kezén. Hétfő este pedig már világossá vált, hogy valóban leánykérésre került sor Itáliában, boldogságuk így nem is lehetne nagyobb.

  „A hír igaz! Mindkettő! Igen, eljegyeztek és babát várunk. A boldogságunk határtalan. 16 éves voltam, mikor megkérdezték tőlem, hogy mi leszek ha nagy leszek, válaszom az volt, hogy szeretnék nagymama lenni és játszani az unokáimmal. Jelentem ez a terv, most megvalósulni látszik. Próbálom óvni a magánéletem, de veletek azért egy két fontosabb szívemhez közel álló részletet szeretnék megosztani. Köszönöm a sok gratulációt, és szeretetet amit naponta kapok tőletek. Sokan kérdeztétek, hogy történt a lánykérés?! Egy pár szóban mesélek nektek róla...”  – írja posztjában Weisz, melyet ide kattintva tekinthet meg.