Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Elege volt abból, hogy mindenki azt hiszi, legalább tizenkét beavatkozása volt már.

  GettyImages-1186820778
  Fotó: Rodin Eckenroth / Getty Images Hungary

  A 37 éves valóságshow-sztár a Not Skinny But Not Fat című podcast legutóbbi epizódjának vendége volt, ahol többek között erre az égető témára is kitért.

  Egyetlen egy orrműtétem volt, amit azóta is imádok, szeretném is, hogy mindenki tudja ezt

  — árulta el kerek perec Khloe, aki később arra is kitért, hogy mennyire lege van abból, hogy vagy éppen korábbi énjéhez, vagy a testvéreihez hasonlítják.

  (Forrás: Just Jared)

 • Bár a TV2 által feltámasztott Nagy Ő nem aratott túl nagy sikert tavaly – már ami a szerelmet illeti –, a csatorna most mégis belevág egy második évadba, amelyben a Nagy Ő nem más, mint Árpa Attila lesz.

  Nyilván az első kérdés mindenki számára, hogy miért egy televízióműsorban keresem a szerelmet. Erre nagyon egyszerű válaszom van. Miért ne? Ami a nőket és a párkapcsolatokat illeti, viszonylag hosszú, rögös és kalandos utat jártam be. Voltam már házas, voltam már boldog, volt, hogy menekülőre fogtam, most az élet pedig úgy hozta, hogy szingli vagyok. Ez egyébként már húsz éve nem fordult velem elő

  – mesélte a színész, hozzátéve, hogy a mindent vagy semmit elv szerint él, így csajozni is kétféle módon tud: vagy a színfalak mögött, diszkréten, vagy durr bele, ország-világ előtt. 

  Ezzel a műsorral búcsúzom az ilyen jellegű tévés szereplésektől, hogy egyedül vagy párral, az majd ősszel kiderül. Jó néhány dologban különbözöm a klasszikus bachelortól: elmúltam ötven, van egy csodálatos kamasz lányom, aki mindig is az első számú nő lesz az életemben

  – folytatta, majd azt is elárulta, számára milyen az ideális nő. 

  Izgalmas életem volt eddig, sok mindent kipróbáltam, így számomra az ideális nő is sokszínű, érzékeny és nyitott a művészetek iránt. Önálló személyiség, szereti az állatokat, és ami a legfontosabb, hogy legyen sokrétű a humorérzéke és szeresse a filmeket, sorozatokat

  – fejezte be. A Nagy Ő második évada valamikor az év második felében kerül a tévéképernyőkre. 

 • Sarkifarkas-hármasikrek születtek a Nyíregyházi Állatparkban

  A 17 napos kölykök most estek át életük első állatorvosi vizsgálatán, ahol kiderült, hogy a kicsik életkoruknak megfelelő fejlettségűek.

  A kétéves anyuka 63 napi vemhesség után hozta világra a kölyköket a Nyíregyházi Állatpark farkaskifutójának egyik félreeső zugában. A két és fél hetes sarkifarkas-kölykök hathetes korukig  anyatejjel táplálkoznak, majd fokozatosan szoknak át a szilárd táplálékra.

 • Isa Bates még csak hároméves, de rózsaszín ruhájában tökéletes mása II. Erzsébetnek.

  A kislányt csak mini királynőnek nevezik Londonban, aki a Buckingham-palotában is járt már, miután teljes öltözetében meglátogatott egy idősotthont, ahol Erzsébet királynőként köszöntötte a lakókat.

  Édesanyja szerint Isa a királynő legfiatalabb szuperfanja, aki a közelgő jubileumi évforduló alkalmából öltötte magára a királynő ikonikus szerelését.

  A minikirálynő és édesanyja a This Morning reggeli műsorban is szerepelt, ahol sok pozitív visszajelzést kaptak, ám akadtak nem kevesen olyanok is, akik szerint Isa egyáltalán nem élvezte a dolgot, és csak a szülő erőlteti rá, hogy ezzel szerezzen pár perc hírnevet magának.