Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 36 éves kismama jó formában van.

  Los Angelesben, bevásárlás előtt kapták lencse végre a fotósok a modell Chrissy Teigent, aki egyúttal megvillantotta fedetlen terhes pocakját is.

  legendafeleség
  Fotó: Instagram

  John Legend kedvese 2020-ban vesztette el 20 hetes babáját, de egyikőjük sem hagyott fel a reménnyel, aminek meg is lett az eredménye.

  A páros 2013-ban házasodott össze, azóta született egy lányuk Luna, illetve egy fiúk Miles.

 • Jövő áprilisában érkezik a Super Mario mozifilm, amiben Chris Pratt hangján fog megszólalni a Nindendo bajuszos vízszerelője. A filmben Jack Black kölcsönzi a hangját Mario ellenségének, Bowsernek, de Anya-Taylor Jones is szerepelni fog, mint Peach hercegnő.

  mari
  Fotó: Instagram

  A filmhez csütörtökön fogunk előzetest kapni, de addig is itt egy színes-szagos poszter, amiből már leszűrhető, a látványra nem lesz panasz.

 • A színésznő legutóbb a párizsi divathéten bukkant fel, aminek afterpartijára egy áttetsző ruhát öltött magára, melltartó nélkül.

  Florencepugh
  Fotó: Instagram

  Nem ez az első eset, hogy Florence Pugh otthon hagyta a melltartót, akkoriban pedig sokan álltak bele a színésznő testi adottságaiba. Azonban a Nincs baj drágám sztárját hidegen hagyják a trollok, amit merész öltözete is jól reprezentál.

  Pugh Instagramon is megosztott magáról néhány fotót, ahol viccesen megjegyezte, hogy "bízni kellett" abban az egyetlen gomban a felsőjén, ami a ruháját tartotta össze.

 • Évekre vagyunk még egy új James Bond filmtől, azonban Daniel Craig távozása óta egyre gyakrabban hallani mindenféle pletykát a 007-es újragondolásáról, lehetséges színészekről.

  Felmerült, hogy Tom Hardy, Idris Elba, vagy épp Henry Cavill szürcsölhetné a továbbiakban a Martinit, de Barbara Broccoli, illetve testvére Michael G. Wilson, akik a James Bond széria felett bábáskodnak, hamar lelőtték ezeket a teóriákat, sőt, mint kiderült legutóbb, senki ne számítson egy tejfölös szájú titkos ügynökre sem.

  A készítők ugyanis leszögezték, hogy noha nincs konkrét kiszemelt, forgatókönyv, se semmi egyelőre, egy biztos, hogy James Bond 30+-os marad, és férfi.

  Broccoliék a Deadlinenak adtak interjút, ahol elmondták, eljátszottak egy fiatal 007-es ötletével, de nem működött a koncepció.

  James Bond mindenképp egy tapasztalt veterán, aki a háborút is megjárta, épp ezért hiteltelen lenne egy középiskolás tinire osztani a legendás szerepet.