Friderika
12 °C
29 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Tegnap már lelepleztük a Tiszát, hogy a Körös szőkébb nála Csongrádnál, de most Szegednél is kiderült, hogy nem tudhatjuk, milyen volt szőkesége, ugyanis a Maros is szőkébbnek bizonyult – derült ki olvasónk, Áron fotójából.

  Szegednél a Tiszába ömlik a szőke Maros.
  Szegednél a Tiszába ömlik a szőke Maros.

  Hogy a Tisza nem elég szőke, azt másik olvasónk, Dezső is észrevette: 

  „Általában tényleg a Tisza sokkal szőkébb, a Körös inkább zöldeskék szokott lenni. Ha megnézed például a Google térképen, ott is látszik.” És tényleg. Ám Dezső így folytatja:

  „Mostanában viszont érdekes módon mintha picit tényleg kevésbé lett volna szőke a Tisza a Körös-toroknál, augusztusban nekem is feltűnt. Lehet hogy valami tartós változás kezdődik a lebegő anyag tartalomban?”

  Tudja a válasz a Tisza szőkeségének változására? Írjon nekünk!
  Küldje el nekünk!
 • A Coca-Cola erősen fontolgatja, hogy kannabiszolajjal felturbózott üdítőkel dob piacra, emiatt már fel is vette a kapcsolatot egy kanadai gyártóval a közelmúltban.

  A cég szóvivője azt nyilatkozta az ügyben a Bloombergnek, hogy egy ideje figyelemmel követik, hogy a nem pszichoaktív szerként nyilvántartott CBD-t miként lehetne hozzávalóként felhasználni az üdítőkben, mivel ez egy olyan terület, amiben van bőven potenciál. 

  Az INC.com ráadásul úgy tudja, hogy nem is kell már olyan sokat várni, hogy a cég kijöjjön ezekkel az italokkal, állítólag már megegyezés közeli állapotban vannak az érintett kanadai céggel, ráadásul a CBD-s italok piacának egyre több a szereplője és egyre népszerűbbek az ilyen italok az Egyesült Államokban.

 • A CNN alábbi felvételén azt láthatjuk, hogy kanadai  tűzoltók próbálnak megfékezni egy tűztornádót, vagy legalábbis küzdeni ellene. A félelmetesen nagyra, hetvenméteresre nőtt pokoli forgószél azonban legyőzhetetlen, még a vizestömlőt is kiragadja a tűzoltók kezéből, amire korábban még nem volt példa. A rövidke felvétel végén az egyik tűzoltó elkeseredettségében felkap egy követ és a gyorsan forgó tűzoszlop felé hajítja. Ez a szomorú-dühödt-ironikus mozzanat annyi mindent szimbolizál az életünkben, hogy kevés arra minden vicces mém, amit az internet az elmúlt években kitermelt. Nézzék:

   

 • Az Egyesült Államokbeli Georgia államban két nőt vettek őrizetbe a rendőrök: azzal gyanúsítják a párost, hogy füves sütiket, pudingokat árultak egy savannah-i templomnál. 

  A 28 éves és 26 éves nő már jó előre a mise előtt meghirdették a maguk kis akcióját a közösségi médiában, viszont közben rendőrökhöz is eljutott a hír. Úgyhogy miután a helyi drogellenes hatóság egyik civil ruhás ügynöke sütit vett az egyiküktől, őrizetbe is vették őket, az autójukban pedig 1000 dollár értékben foglaltak le füves édességeket, találtak egy lőfegyvert, valamint némi pénzt is. 

  1111111
  Fotó: Chatham-Savannah Counter Narcotics Team (CNT

  A legjobb az egészben amúgy, hogy az árusításra a templom is engedélyét adta, mivel a helyi árusoknak hirdették meg a piacot, bár a hatóságok azt tisztázták, hogy nem tudtak arról, a két nő milyen portékával érkezik majd.

  (via)