Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 35921713 10156337923136760 9217029345116160000 n
  Fotó: Arnold Schwarzenegger / Facebook

  Nem, nem kell hozzá Orbán Viktornak, esetleg Andy Vajnának lenni, hogy a nagy találkozás megvalósuljon. Vajna Tímea megsúgta (instagramján megosztotta), hogy sikerült fánkfüggővé tenni Conan, a barbárt. De A menekülő ember annyira nem tud szabadulni Vajnáné cégének termékeitől, hogy Két tűz között is Piszkos alkut kötne egy Ovizsaruval, csak az Arany János utca 19-21-ben reggelizhessen szinte minden reggel. Legyen akár Junior, esetleg Ikrek, ön is Kommandózhat az üzlet előtt, hogy elcsíphesse Az utolsó akcióhőst, mielőtt még Hull a pelyhes. Lehet, hogy csak A hatodik napon fog felbukkanni Az igazság nevében a Ragadozó, de az minden bizonnyal maga lesz Az Amazonas kincse.

  Tehát Schwarzenegger a Mr. Funkban szokott reggelizni szinte minden nap. Aki szpottingolni akarja, annak érdemes a környéken lennie. Hogy a színész mikor szokott reggelizni, azt Vajna Tímea nem osztotta meg követőivel.

  A dőlt betűvel szedett részek pedig egy-egy Schwarzenegger-filmet rejtenek.

 • Csak akkor repülök, ha nagyon muszáj. Gyűlölöm a repülőtéri tömeget, az átkozott műanyag dobozokat, amibe bele kell tenni az övet, és ezután fél kézzel tartanom kell a nadrágomat, hogy ne csússzon le térdközépig. A parfümboltokat, a hitelkártya-ajánlatokkal elém toppanó hoszteszeket, a szűk műbőrüléseket, a nemlétező lábteret és a művigyorral előadott Mit tegyünk vészhelyzetben? performanszokat. 

  repcsi.gif

  De ez mind semmi. Ha most Angliába utaznék, mit utálnék a legjobban? Ezt:

 • Kollégáinknak épp ezekben a percekben ad interjút Budapest főpolgármestere. Tarlós Istvánnnal/ról több anyagot is forgattunk, az én kedvenceim a következők:

  Ennek apropóján kiváncsiak lennénk, hogy

  Ön melyik Tarlóst szereti legjobban?

  • 574
   Egyiket sem, puzsérista vagyok
  • 282
   A vagány rokker Tarlóst
  • 216
   A női öltözőbe belógó Tarlóst
  • 199
   A Red Bullt betiltó Tarlóst
 • Megszünteti a kormány a lakástakarékpénztári konstrukciók állami támogatását, a módodító indítványt akár már kedden elfogadhatják. A Fundamenta-Lakáskassza oldalai pedig sutty, elérhetetlenné váltak, a felirat szerint rendszerkarbantartás miatt. Vagyis nem amiatt, amire mi is, és esetleg ön is gondol, vagyis hogy a hír hallatán a látogatók megrohanták az oldalt, hogy még ma gyorsan beleugorjanak a lakástakarék-programba.

  Az oldal később életre kelt, majd megint lehalt.

  Önnél megy?

  • 1535
   Döglött
  • 1070
   Hasít