Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kellemetlen meglepetés fogadta őt Magyarországra visszatérve.

  Ismét Magyarországon pihen Horváth Éva, aki több mint két éve már, hogy Balira költözött férjével és két gyermekével. A nyaranta azért rendszeresen hazalátogató egykori szépségkirálynő most a Bükk tájait vette célba családjával, Instagram bejelentkezése alapján viszont kellemetlen meglepetés fogadta őt itthon. 

  Képzeljétek el, teljesen le vagyok döbbenve. 8800 forintot fizettünk három felnőttnek és egy gyereknek. Alexnek nem kellett fizetni, ezért csak egy gyerek van benne. Ezzel a kisvasúttal fogunk a Szalajka-völgybe elmenni, és ez csak az odafele vezető út, mert 17600 forint lesz ennyi embernek oda-vissza ez a pár kilométer. Én megmondom őszintén, teljesen le vagyok döbbenve ezektől az áraktól. Ez valami elképesztő! Írjátok már meg nekem, hogy ti ehhez már hozzászoktatok-e!

  – magyarázta a blokkot mutatva 24 óráig elérhető Instagram-történetében. Horváth nemrég egyébként arról mesélt, már szívesen hazaköltözne végleg, de egy célja még akad kint Indonéziában.

  (24.hu)

 • Imádja az apaságot.

  aurelio
  Fotó: RTL

  Aurelio Caversaccio börtönből való szabadulása óta teljesen megváltozott, ugyanis a rácsok mögött tudta meg, hogy édesapa lett. A korábbi botrányhőst rendkívül megviselte a bezártság, sok mindent átértékelt magában, erről most a Borsnak adott interjújában mesélt. A celeb bevallása szerint a börtönben minden nap ugyanolyan, amit pedig elég nehezen dolgozott fel, hogy a harmincadik születésnapját még a Maldív-szigeteken ünnepelte, a rá következőt pedig már a rácsok mögött.

  Bent csak egy szám vagy, én voltam az MF1681. Az első néhány hónap nagyon nehéz volt. Soha nem akarok visszakerülni, minden szabályt betartok. Amikor egy embernek elveszik mindenét, konkrétan mindenét, az egzisztenciáját, a szabadságát, a méltóságát… Aki egyszer bekerül – két év nagyon sok idő –, az egy életre megtanulja, mit szabad és mit nem. Senkire nincs szükségem, hogy a jó úton tartson, mert az a két év… senki nem tudja, mit kellett ott kiállnom.

  Az egykori villalakónak a börtönben töltött ideje alatt egy kislánya is született, Sofi, akivel akkor találkozhatott először, amikor büntetése maradékát reintegrációs őrizetben tölthette a bajai otthonában. A szülőség pedig nagyban segített neki megkomolyodni: tudatos, felelősségteljes apuka szeretne lenni.

  Gyermeke nevelésében is segít, így például ragaszkodik ahhoz, hogy az asztalnál egyenek, valamint minden este elrakatja a játékokat, hogy ne változzon a lakás egy nagy gyerekszobává.

  Igyekszem mindenből kivenni a részem, egy ideje már a kakis pelenkát is kicserélem. A fürdés például már az én feladatom: bárhol vagyok napközben, mindig igyekszem hazaérni 7 órára, és együtt fürdünk Sofival. Olyankor egy óra bolondozás van, nem érdekel, ha kiloccsan a víz, vagy az egész fürdőszoba egy nagy habtenger lesz. Ez a mi időnk, és semmiért nem mondanék le róla

  – fogalmazott Aurelio, aki párjával tudatosan hozta meg a döntést, hogy nem mutatják meg a gyermekük arcát. Hozzátette, a második gyermekükre is rábíznák majd, hogy később döntse el, szeretne-e szerepelni, ugyanis még egy kislánynak nagyon örülnének.

  Szoktunk róla beszélgetni a szerelmemmel, Nikivel, hogy lehetne még egy gyerkőc. Olyan jó, amikor az embernek van egy édestestvére! És így, hogy lányos apuka lettem, nagyon szeretek eljátszani a gondolattal, hogy két lányom van. És akkor három csaj lenne mellettem, nagyon imádnám! Tudok bánni egy lánnyal, egy nővel, mert én is nagyon érzékeny lélek vagyok.

  A kétéves Sofinak egyre jobban megmutatkozik az egyénisége. Aurelio állítása szerint nagyon sok mindenben hasonlít rá a kislánya – de olyanban is, aminek nem feltétlenül örül: „Nagyon hangos és nagyon akaratos, akárcsak én. Ha valami nem úgy van, ahogy ő szeretné, akkor elég hangosan ad hangot ennek. De egyébként kincs ez a gyerek, nyilván egy pillanat alatt az ujjai köré csavar!” – tette hozzá.

 • Míg Liptai Claudia július 15-én ünnepelte az 51. születésnapját, addig lánya, Gesztesi Panka július 16-án lett 18 éves. A műsorvezetőnő erről a különleges évfordulóról a közösségi oldalán is megemlékezett, mégpedig az alábbi megható sorokkal.

  „18. Amikor kislány voltam, kevés dologban voltam biztos. Nem tudtam, mi leszek, nem tudtam, milyen nő leszek. De egy dologban biztos voltam. Anya akarok lenni. Gyerek nélkül nem élhetem le az életem. Aztán 18 évvel ezelőtt az éj leszálltával nagy lett az izgalom. A kislányom összecsomagolta a kis motyóját a hasamban és útra kelt.

  Én úgy gondolom, anyaként azt a csodás feladatot kaptam, hogy amíg csak tudom, kísérem az útján a kis kibontakozó életed. Csillagom, te a mai nappal nagykorúvá válsz, de ez csak papír. Az én kislányom mindig az egyik legféltettebb kincsem lesz. Kívánom a legboldogabb is legyen.

 • Jennifer Lawrence enyhe utalást tett arra, hogy a színész szakmában azt szereti a legkevésbé, hogy bizonyos szerepei miatt olyan embereket is meg kell csókolnia, akiket egyáltalán nem szeretne. Bár már csak Az éhezők viadala filmek miatt is van tapasztalata a dologban, ez mégsem könnyíti meg a dolgát.

  A 33 éves színésznő azt már beismerte, hogy megbánta, hogy elvállalta az Utazókcímű filmet , hiszen az meglátása szerint nagyot bukott. Lawrence-t egyébként még az énekesnő Adele is megpróbálta lebeszélni, de rá sem hallgatott. Mint kiderült, már a csókjelenetek forgatásakor is szörnyülködött, sőt: filmbéli szerelmével, Chris Pratt-tel intim jelenetet is fel kellett vennie, amit felettébb bizarrnak ítélt meg.

  Nagyon kínlódtam már csak a gondolat miatt is, hogy meg kell csókolnom Chris-t. Ezért nagyon berúgtam. Aztán ez még több szorongáshoz vezetett, mert amikor hazaértem, csak akkor kezdtem el gondolkozni, hogy fogalmam sincs arról, mit csináltam. És Chris Pratt házas volt! Ez volt az első alkalom az életemben, hogy egy házas embert csókoltam meg, és bűntudat kínzott, főleg a gyomromat. Tudtam, hogy ez azért van, mert ez a munkám, de ezt a gyomrommal nem bírtam megértetni. 

  – mesélte Lawrence.

  (via LadBible)