Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A baleset a XIII. kerületben történt, Varga Viktor párjának a szomszédságában.

  Képernyőfotó 2022-08-18 - 21.12.33.png
  Fotó: Instagram

  Szerda délután eldőlt, majd egy társasházra borult egy építési daru Angyalföldön, a Reitter Ferenc utcában. A balesetben személyi sérülés nem történt, de anyagi károk bőven keletkeztek, amelyben többek között Varga Viktor barátnője, Zsembera Liliána is érintett. Erről az énekes számolt be egy Instagram–sztoriban:

  Eközben Lily szomszédjára rádőlt egy óriási építési daru. Meg persze a Lily autójára is…

  — idézte a 24.hu Vargát, aki leírta, szerencsére a lakásban élő háromgyermekes család épp előtte fél órával indult el nyaralni, ugyanakkor táncművész szerelme pechére aznap a kocsija helyett kerékpárjával ment el otthonról. Ahogy azt következő videójában megmutatta, a baleset miatt eléggé összetört a piros járgány szélvédője és teteje is.

 • Nem a legjobb első benyomás annyi biztos.

  GettyImages-1140668868
  Fotó: Jeff Kravitz / Getty Images Hungary

  Dave Bautistát a közönség olyan népszerű filmekből ismerheti, mint a Szárnyas fejvadász 2049, a Dűne, vagy a Marvel moziverzumnak a Galaxis őrzői. A színésznek volt szerencséje már több alkalommal is Magyarországon forgatni, a Dűne második részének munkálataira Zendaya és Timothée Chalamet mellett, úgy tűnik titokban most Bautista is megérkezett a fővárosba. Legutóbbi bejegyzése legalábbis erre enged következtetni, a színésznek ugyanis csomag gondjai adódtak, aminek kritikus kirohanásban hangot is adott.

  A fűszernek áramlania kell... de nem addig, amíg vissza nem kapom a sz*rjaimat! Köszi American Airlines. Folyton új és érdekes módokat találtok arra, hogy elveszítsétek a táskáimat. Fontos frissítés: A 3 bőröndöm még mindig nincs meg, de legalább már tudjuk, hogy nincsenek együtt. Juhé! A légitársaság volt olyan kedves és megismertette a táskáimat a világgal. Teljesen ingyen!

  –írta Bautista bosszúsan a várakozva ücsörgő képe mellé. 

 • Pontosan egy éve, hogy egybekeltek, ezt ünnepelték meg.

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, 2021-ben végre összeházasodhatott Nagy Ervin és Borbély Alexandra, korábban a koronavírus-járványnak köszönhetően ugyanis kétszer is törölniük kellett a kitűzött időpontot. Az eseményt nem verték nagy dobra, már-már titokban házasodtak össze, azonban amilyen kicsi volt a felhajtás, annál nagyobb volt az öröm. 

  A nagy nap egy évvel ezelőtt volt, Nagy Ervin pedig meg is emlékezett róla Instagram-oldalán, méghozzá egy olyan képpel, melyet korábban még nem láthattak a rajongók.

  ..hát 1 éve így... 

  – írta a fotóhoz Ervin, melyen épp felesége arcát csókolja. A képet alább tekintheti meg: 

 • Hamarabb tér vissza a képernyőkre Sherlock Holmes bátor húga, mint gondolnánk!

  Képernyőfotó 2022-08-18 - 18.14.12.png
  Fotó: instagram

  2020. őszén mutatta be a Netflix a világhírű detektív, Sherlock Holmes húgáról szóló, Enola Holmes című kalandfilmjét, amely igazán elsöprő sikert aratott. Nem volt tehát kérdéses a Stranger Things Millie Bobby Brownja által megformált tininyomozó visszatérése a streaming–platformra, idén november 4.–én érkezik az Enola Holmes 2., amelyből pár snittet mutatott most a Netflix Instagram oldalán.

  A rajongók, ahogy arra számítani lehetett, teljesen bepörögtek a jó hírtől, azonnal elárasztottak a hozzászólások és a kedvelések a posztot. Ráadásul a fotók alapján Henry Cavill és Helena Bonham Carter is szerepet kapott a folytatásban, emellett úgy tűnik, izgalmas cselekményekben sem fog hiányt szenvedni a sztori.