Jolán, Vid
11 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nincs foci jóslás nélkül. És ha ezt az Edda frontembere műveli, akkor arra oda kell figyelni. A "Focilázban ég az ország" szegmensben a reggeli Mokkában Istenes László pacikba megkérdezte Pataky Attilát, hogy akkor mi lesz este.

  2:1

  Nekünk? - tette fel bízva a legjobbakban, de kicsit naivan a kérdést a műsorvezető, mire Pataky csak csóválta a fejét.

  Hát ennyi. Le se kell játszani, ki se kell menni a pályára. Ezért nem is kell lázban égnie az országnak. Bezzeg, amikor 3-3 lett az eredmény és még C Ronaldo is instant kémmé vált, hogy védhető lövéseink mind bementek, mert pont úgy pattantak meg egy játékoson.

  Az ömlengős beszélgetést itt meg is lehet tekinteni.

 • GettyImages-1209944960
  Fotó: Marc Piasecki / Getty Images Hungary

  Kanye West nem kegyelmez: kikövette a feleségét, akivel éppen válik, Twitteren, és ha ez nem lenne elég, ha már ott volt az egész Kardashian klán is ment a levesbe. Habár az nem tudni,  hogy a neki szóló születésnapi köszöntés előtt vagy után tette meg ezt a lépést.

  Az Instagramon a helyzet továbbra is változatlan. West továbbra is egy embert követ, mégpedig Kim Kardashiant. Hogy ez meddig fog még tartani azt ezek után senki nem tudja megjósolni. 

  Talán hamarosan mehet ott is a csere új párjára, Irina Shaykra

  (via: Page Six)

 • Nem csak gyermekek táplálására lehet használni az anyatejet. Ahogy arra egy 37 éves nő rájött, van ebben némi biznisz is. Kitalálta, hogy a bonyolult és rettentő mód tudományos folyamatok során kikristályosított anyatejet el lehet adni ékszerként. Ha azt hinné, hogy nincs az az ember, aki ilyet venne, hát téved, ugyanis elmondása szerint havi 20 megrendelést kap anyatejjel díszített ékszerek elkészítésére.

  Mit gondol?

  • 177
   Ingyen se kéne, köszönöm szépen.
  • 53
   Jó ötlet, én is vennék ilyet a páromnak.
 • chrome-capture (65)

  Sokan egyetértettek ezzel az egyre népszerűbb utolsó kívánsággal. A nő "finoman" jelezte, hogy mivel a vérszerinti rokonai már elég régen nem képezik részét a családjának, ezért az lenne a legjobb, ha egyáltalán meg se jelennének a temetésén. Akikre viszont nagyon is számít, az a közeli barátai. Viszont volt az ismerőseinek egy köre, melynek tagjaihoz is intézett pár szót: 

  Akik egész életemben egy kicsit se törődtek velem, azok a lehető legtávolabbra kerüljék el még a holttestemet is.

  Ön mit gondol?

  • 724
   Teljesen jogos, a temetésen csak azok legyenek ott, akik szívből meg tudják gyászolni az elhunytat.

  (Indy100)