Emma
9 °C
26 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • K AP20180419209
  Fotó: Marty Martinez

  Twitteren kezdett el terjedni egy fotó, ami a keddi Southwest repülőgép-baleset során készült. Ez volt az, amiben egy nő meghalt, miután a légnyomáskülönbség kiszippantotta a gép betört ablakán keresztül.

  A most felkapott fotón az látszik, hogy a baleset után több utas rosszul rakta fel a légzőmaszkot, azt ugyanis nem csak a száj fölé kell tenni, hanem az orr fölé is. Így kerülhető el legbiztosabban az oxigénhiány miatti ájulás. A Twitter-poszt szerzője mindenkit figyelmeztetett, hogy figyelmesen hallgassák végig a felszállás előtti biztonsági ismertetőt, baleset idején pedig videózás meg szelfizés helyett pedig a saját és mások biztonságára figyeljenek. (USAToday)

 • Az Equalizer, azaz Védelmező című Denzel Washington filmről annak idején azt írtuk, hogy

  EZ A FILM KIZÁRÓLAG ARRÓL SZÓL, HOGY DENZEL WASHINGTON MEKKORA KIRÁLY.

  És tényleg. Denzel egy csendes, rendszerető, kissé ptsd-s veteránt alakít, aki egy amerikai barkácsáruházban törődik a saját dolgával, de aztán jönnek az oroszok és nagyon meg kell ölni őket, sokukat a helyi Praktiker polcai között, két budipumpa és egy láda mályva között, lehetőleg szögbelövővel, mert az olyan metál, hogy ihaj. És most ennek a filmnek lesz egy folytatása, amiben Denzel megint megver/megöl mindenkit. Jöhet ezerrel.

  the equalizer 2
 • Adam Pally komikus nagyon nehezen viseli, hogy olyan díjat adjon át, ami egyrészt pina alakú, másrészt annyit kell érte tenni, hogy jól pucsítani az Instagramon. Pally nem tartozik az A-listás komikusok közé, ez a kis produkció neki jót tett, de a Shorty Awards stábja nem nagyon örült neki.

 • Ez a kislány csak egy korongot szeretett volna kapni, amit a jófej hokijátékos oda is akart adni neki, mégsem nem volt egyszerű az útjuk a sikerig. Ha rossz kedvük van, nézzék meg ezt, visszaadja a hitet abban, hogy az élet mégis igazságos és szép: