Bonifác
10 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A színész szinte minden napra tartogat valami vicceset, legutóbb például Katy Perrynek készült egy igazán furcsa anyák napi köszöntéssel

  GettyImages-1164578138
  Fotó: David Livingston / Getty Images Hungary

  Legújabb képén egy sziklán pózol, poncsóban. A képhez szellemesen csak ennyit fűzött:

  Ponch-bro

  Barátainak, volt és jelenlegi feleségének pedig több se kellett, rögtön beszóltak neki a szokatlan ruhadarabra. A sort Gwyneth Paltrow kezdte meg, aki valószínűleg nem értette a koncepciót, ezért kommentben csak ennyit kérdezett:

  Mi a célunk ezzel, csak hogy tisztázzuk?

  Erre Orlando volt felesége, Miranda Kerr egy egyetértő, nevető emojival válaszolt. Ezután pedig megérkezett Katy Perry is, akivel soha nem kímélik egymást a komment szekcióban:

  Bébi, kérlek vidd ki a kutyákat pisilni, én egy hívásban ragadtam.

  (Forrás: EOnline)

 • Lehoczky Zsuzsa
  Lehoczky Zsuzsa
  Fotó: Budapesti Operettszínház

  Senki nem tudja, milyen szempontok alapján választottak a Nemzet Színészei új tagot maguk közé, de az biztos, hogy Lehoczky Zsuzsával az operett műfaja is helyet kapott a legjobbak között. Holnap, szombaton, az index kultúra rovatának tagjai erről is beszélgetnek az arútluK című podcastban, és az is kiderül, hogy lehet-e operettet írni abból, ha a Nemzet Művésze bent ragad egy liftben. 

 • bogre.png
  Fotó: tiktok / khaby.lame

  Egy olaszországi tiktoker, bizonyos Khabane lame nagyon fontos társadalmi problémára hívja fel a figyelmet. Arra, hogy az interneten terjedő fura, túlkomplikált és összességében is elég hülye trükkök helyett, néha mondjuk az ezek kitalálói az agyukat is használhatnák. 

  Hogyan pucoljunk meg egy banánt késsel? A nyilvánvaló megoldás az, hogy sehogy, próbáljuk kézzel: 

  Vagy ahelyett, hogy a gyorskötözővel neki esünk a sima pohárnak, hogy bögrét csináljunk belőle, fogjuk meg simán csak kézzel:

  Úgyhogy csak óvatosan az interneten terjedő tippekkel, egyik-másik veszélyesen nagy butaság.

 • A rapper és a színésznő kapcsolatát már eddig sem lehetett átlagosnak nevezni, de úgy tűnik, még mindig tudnak meglepő részletekkel előállni. Már azzal sokkolták a nyilvánosságot, amikor kiderült, hogy Machine Gun Kelly a nyakában hordja Megan Fox vérét, de a megismerkedésük sem volt hétköznapi. 

  GettyImages-1309508093
  Fotó: Chris Unger / Getty Images Hungary

  Erről tegnap a The Ellen Degeneres Showban mesélt. Először egy étterembe mentek vacsorázni, de aztán felmásztak egy tetőre is, amit Megan magassarkúban tett meg, és maga Machine Gun is attól félt, hogy le fog esni onnan. A rapper imád tetőkre felmászni és így akarta megmutatni saját kis világát a színésznőnek, de bevallotta, hogy nagyon veszélyes volt, és örül, hogy barátnője túlélte a randit. 

  Az izgalmakat sikerült tetéznie, hiszen amikor Bora Borára utaztak szervezett egy cápákkal úszkálós randevút is. Olyat, ahol még egy ketrec sem választotta el őket a veszélyes állatoktól. Itt Megan bizonyult bátrabbnak, mert barátja először egyedül hagyta őt a vízben, amin érdekes módon a nő nem akadt ki. Úgy tűnik, hogy őket az ég is egymásnak teremtette.

  (Forrás: Buzzfeed)