Ivó, Milán
EUR 385,45 Ft
USD 364,26 Ft
5 °C
26 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hiába a brutálisan magas ár és az egyedi külső, ha valami pont csak arra nem jó, amire kitalálták.

  Képernyőkép 2022-05-19 125730.png
  Fotó: Gucci

  Komoly felháborodást keltett Kínában a Gucci és az Adidas 11 ezer jüanos kollaborációja, mely egy felettébb giccses napernyőben teljesedett ki. Az átszámítva körülbelül 380 ezer forintos ernyőt azonban nem lehet ám csak úgy bármire használni – kiderült ugyanis, hogy egyáltalán nem vízálló. 

  Ez egyébként egyáltalán nem meglepő, hiszen egy napernyőről van szó, ilyen árban azonban még a legelvetemültebb Gucci rajongók is elvárták volna, hogy ha napozás közben leszakad az ég, legalább ne ázzon már el az ember, a sajnálatos tény azonban az, hogy ezzel az ernyővel bizony el fog. 

  (Forrás: BBC)  

 • A Borussia Dortmund óriásnövésű klasszis játékosa, Erling Haaland nemrégiben érzelmes búcsút vett a fekete–sárga német klubtól.

  GettyImages-1240672105
  Fotó: Alexandre Simoes / Getty Images Hungary

  A Dortmundnál múlt hétvégén jelentették be, hogy Haaland nyártól már az angol Premier League-ben folytatja tovább karrierjét, a német klubnál eltöltött két rendkívül sikeres évét követően. 

  A norvég játékos pedig stílusosan szeretett volna búcsút venni Németországtól, miután a Manchester Cityhez szerződött.

  A klub stadionjában történő búcsúztatását követően a 21 éves játékos egy híres szórakozóhely felé vette az irányt, hogy a szurkolók által rendezett búcsúpartiján vehessen részt. Haaland nem hezitált beállni a tömegbe, és velük együtt ropta a táncparkett közepén. Még a diszkó bárpultja mögé is bement, hogy onnan szolgálja ki magát és a rajongókat. 

   via (marca)

 • Alaposan megünneplik Angliában a királynő trónra lépésének 70. évfordulóját, de az eseménysorozat fénypontja minden bizonnyal a június 4-i, két és fél órás koncert lesz.

  A fellépők között ott találjuk

  • Alicia Keyst,
  • Hans Zimmert,
  • Rod Stewartot
  • és a Duran Durant.

  Apró szépséghiba, hogy Elton John még a királynő kedvéért sem szakítja meg európai turnéját, így az ő előre rögzített produkcióját csak kivetítőn láthatják majd a nézők.

  A Queen az American Idolban megismert Adam Lamberttel lép fel, az estét pedig Diana Ross zárja. A Queen 2002-ben a királynő arany jubileumán is színpadra lépett, ami akkor konkrétan a Buckingham palota tetejét jelentette:

  Az ünnepségen énekelni fog Andrea Bocelli, és egy-egy dal erejéig fellép majd Ella Eyre, Craig David, Mabel, az Elbow, George Ezra, Mimi Webb, Sam Ryder, Jax Jones, Celeste és Sigala is. A zenészeket olyan hírességek konferálják majd fel, mint David Attenborough, David Beckham, Stephen Fry és Julie Andrews.

 • A Konyhafőnök versenyzőjének meggyűlt a baja a mértékegység átváltásokkal.

  Láthatóan nem a legjobb barátja a matematika a konyhafőnök fodrászának. A műsor tegnap esti adásában Rácz Jenőék több kérdést is feltettek Fecónak a konyhai mértékegységekkel kapcsolatosan, de a fodrász-szakmával ellentétben, itt hiányosak az ismeretei. Szerinte elég lenne csupán egy konyhamérték és akkor nem lenne szükség átváltásokra.

  Tudok számolni, tehát össze tudom számolni a dolgokat, de ez az átváltás történet nagyon messze áll tőlem sajnos. Legyen egy mérték a konyhában, amire azt mondjuk, hogy konyhamérték és nem kell váltogatni, hanem van a konyhamérték, amivel leírjuk a dolgokat és tök egyszerű lesz.

  — fejtette ki a véleményét Fecó.