Emőke
-4 °C
9 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • sherlock-season-4-russian-hack.png

  Nesze neked plot twist avagy csavar a sztoriban: a BBC Sherlock című sorozatának második számú főszereplője, a Watsont alakító Martin Freeman arra a kérdésre, hogy lesz-e ötödik Sherlock-évad, és ha igen, mikor, azt válaszolta, hogy nem nagyon erőlteti senki az alkotók közül, ráadásul a két főszereplő eladta a lelkét a Marvelnek és képregényfilmek forgatásával töltik a következő (minimum) öt évet.

  A negyedik évad után úgy voltunk vele, hogy ideje egy szünetnek. Mindenki úgy érezte, hogy ennyi elég is volt. Én a magam részéről az évad fogadtatása, a rajongók miatt.

  A Sherlock negyedik évada nem volt olyan közönségkedvenc, mint az első három, de Freemant nem a kritikusok borították ki, hanem a rajongók, akik annyira izé, rajonganak, hogy ez már terhes és idegesítő.

  Ebben a sorozatban szerepeli olyan, mint egy mini-Beatles-ben lenni. Az elvárás hatalmas, és így a munka sem szórakoztató már, hanem teher. Lassan ott tartunk, hogy a Sherlockot az alkotók már egyáltalán nem élvezhetik, mert az van, hogy “vagy megcsinálod rendesem, bazmeg, vagy egy fasz vagy.” És erre nekem nincs szükségem.

  Túl gyorsan nőttek túl nagyra, mondta még el a Telegraph-nak adott interjúban. Az első évad sikere miatt gyorsan kellett lépni, előkészíteni és leforgatni a másodikat, úgy, hogy a minőség ne essen vissza, és a rajongók elégedettek legyenek. 

 • Peter Pellegrini, a Robert Fico lemondása után kinevezett új szlovák miniszterelnök éppen Bugár Bélával tartott sajtótájékoztatót, amikor a belső zsebében megcsörrent a mobilja, ő meg a sajtótájékoztató kellős közepén odanyúlt és előhúzta.

  drg.png

  A telefonnal együtt előkerült egy kis csomagocska, ami az asztalra pottyant, és a fél világ most azon röhög, hogy biztosan kokain volt. 

  A másik fele meg a magyarázaton röhög, ami szerint az valójában fogpiszkáló. Este Pellegrini ugyanis egy repülőgépen ülve megmutatta, hogy ő fogpiszkálókat tart a belső zsebében, elő is vett hármat annak bizonyítására, hogy neki van igaza.

  Nekünk számít az ön véleménye: szavazzon!

  Mi lehet a csomagban?

  • 678
   Drog
  • 628
   Szájhigiéniai eszköz
 • Több mint százötven cetet vetett partra a tenger a nyugat-ausztráliai Hamelin-öbölben, a halászati hatóság emiatt pénteken lezárta a strandot és cápaveszélyre figyelmeztető jelzést adott ki.  Nem ez az első ilyen eset az öbölben, 2009-ben is több mint nyolcvan cet vetődött partra és múlt ki.

  A partra vetett tengeri emlősök - többségük rövidszárnyú gömbölyűfejű delfin - csaknem fele elpusztult. A még életben lévő ceteket a helyszínen lévők igyekeztek visszatolni a vízbe.

  A rövidszárnyú gömbölyűfejű delfin egyaránt megtalálható a trópusi és mérsékelt övi vizekben. Egy kifejlett példány akár hétméteresre is nőhet, a súlya a három tonnát is elérheti.

  (Via MTI)

 • Hader a Saturday Night Live-ban nyolc évadon át szerepelt, és lett közkedvelt komikus, kapott is pár filmszerepet, de az igazi nagy áttörés nem jött még össze neki sajnos. Kár, mert nagyon vicces faszi, a hangja állati jó, kiválóan utánoz hangokat, meg úgy amúgy is nagyon tehetséges. Hamarosan a Barry című HBO-sorozatban látható majd, amiben egy bérgyilkost alakít, de előtte itt egy hatperces Vanity Fair-videó, amiben bemutatja, hogy lehet elszúrni egy meghallgatást, de NAGYON.