2024. június 21. 15:00
Szlovákia 1
Ukrajna 2
Düsseldorf Arena II. forduló
2024. június 21. 18:00 ÉLŐ
Lengyelország 1
Ausztria 1
Olympiastadion II. forduló
2024. június 21. 21:00
Hollandia
Franciaország
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Elege van a kritikákból.

  PAP 9801
  Fotó: Papajcsik Péter / Index

  Zámbó Krisztián áprilisban egy biciklis baleset következtében csúnyán megsérült és eltört a könyöke. Az énekes most a Ripostnak beszélt arról, hogy már sokkal jobban érzi magát, de meg kellett fizesse annak az árát, hogy több mint egy hónapig nem mozoghatott. Nagyjából 15 kilót szedett fel, amit a helyzethez képest nem érez vészesnek, mégis sokan támadják a közösségi médiában emiatt.

  Van egy-két ember, aki olyanokat ír, hogy mekkora dagadt disznó vagyok, de nem tudom felfogni, hogy miért lennék az. Szerintem egy 44 éves férfi 100 kilósan a dagadt disznótól nagyon messze áll. És ezt nem is a szép, vékony emberek írják, sőt sokszor azok a nők, akiknek nem lehet megmondani, hogy túlsúlyosak, mert akkor az egész világ fel van háborodva, hogy miért kell bántani

  – fogalmazott Zámbó, akit kissé zavar, hogy ha egy férfit kritizálnak ilyen szinten, az „teljesen normális”.

  Hozzátette, igyekszik inkább figyelmen kívül hagyni ezeket a kommenteket, mert jól érzi magát a bőrében. Egészségesebbnek vallja magát sok „vékonyabb embernél”, bár nyilván tudja, hogy az állóképessége már nem a régi, de úgy véli, az már nem is lesz. Persze azért van, amin változtatna a külsején, de nem siet ezzel sem, hisz mostanság nagyon rendben van magával.

  A tokámból, meg a hasamból visszavennék, de nem dagadt a lábam, nincsen narancsbőröm vagy visszereim. Olyan a genetikám, hogy ilyen tokás vagyok, meg kicsit nagyobb a fejem, de azt meg lehet oldani. Nyilván kevesebbet mozgok, mint fiatalkoromban, illetve a balesetem miatt sem tudtam edzeni, de minden rendben velem, nem vagyok lelki válságban, csak felszedtem pár kilót. Szeretnek gúnyolódni rajtam, de engem ezzel nem sértenek meg, jól érzem magam, csodálatosan szép menyasszonyom van már 15 éve, aki imád engem, imádja a maci testem, úgyhogy minek foglalkozzak velük?!

 • Rádióműsorban rántotta le a leplet a dologról.

  Újra szerelmes Bochkor Gábor, derült ki a Retro Rádió reggeli műsorából. Hogy a műsorvezető meddig akarta még megtartani magának új kapcsolatának hírét, nem tudni, mindenesetre beszélgetőpartnere, egyúttal régi barátja, Pásztor Anna révén ez már nem titok többé.

  „Nekem még tartozol a diákéveimért, hogy téged kellett hallgatnom minden reggel egyetemre menet, és ezért az egyik lehetőség a természetben való fizetés. De mivel tiszteletben tartom a párkapcsolatod, hiszen volt is alkalmam találkozni a kedves hölggyel, ezért gondoltam nem rontanék bele, és legyen édes hármas” – viccelődött élő adásban az énekesnő, majd kiengesztelési alternatívaként felajánlott egy másik alternatívát is.

  „Vagy van a B opció, azt mondtad, hogy veszel nekem egy TV-t. Én ebben is nagyon szívesen benne vagyok, de lehet a kettő egyszerre is” – folytatta az Anna and the Barbies frontembere, mire Bochkor nevetve átvette a szót.

  „Meg is beszéltük, mindenben benne vagyok.”

  Hogy vajon a rádiós nyilatkozhat-e többes számban, barátnője nevében is, egyelőre nem derült ki, ahogyan az is rejtély, ki rabolhatta el a szívét.

  (Bors)

 • Az énekesnő megtisztelő díjat vehetett át.

  Tegnap tartották a JOY Social Media Award 2024-es gáláját, ahol olyan tartalomgyártókat díjaznak, akik izgalmas és előremutató kontentekkel szolgálnak a követőiknek. Az esemény egyik nagy nyertese Tóth Andi volt, aki az új #mérföldkő kategóriáért járó díjat vihette haza. Az énekesnő ugyanis tíz évvel ezelőtt nyerte meg az X-Faktor ötödik évadát, amely népszerű tehetségkutató idei szezonjába már zsűriként tér vissza.

  Zenei karrierje mellett ráadásul a divatiparban is kipróbálta magát, új ruhamárkájával már szép sikereket ért el. Bár régebben gyakran lehetett értesülni a médiából Tóth Andi kirohanásairól, mostanra ő is úgy érzi, annyira más ember lett, hogy alig ismer magára. Manapság nem csak a küzdősportok iránt mutat érdeklődést, de saját főzőcsatornát is indított a YouTube-oldalán.

 • Karácsonyi dal is szerepel a lemezen.

  Képernyőfelvétel (392).png
  Fotó: RTL

  Csonka András a Reggeli vendégeként számolt be arról, hogy több mint 20 év után új lemezzel jelentkezik, amelyen ifjabb Malek Miklóssal dolgoznak közösen. 

  Mondhatnám, hogy közkívánatra, de hazugság lenne. Igazából 21 éve, 2003-ban jelent meg az utolsó teljes lemezem. De hát ki csinál még lemezt?! Senki sem, de egy pendrive-ot nem adhatsz ajándékba. Ez egy gesztus igazából.

  magyarázta a színész, akinek legújabb albuma valamikor 2025-ben önthet végleges formát. Mint mondta, a lemezen két külföldi dal is hallható lesz, bár ezeknek egyelőre még nincsenek meg a jogai.

  Valószínűleg jövőre jelenik meg, idén a karácsonyfa alá még nem tehetjük. Imádom, picit fölfrissítem a repertoáromat is a fellépésekhez.

  A beszélgetésből az is kiderült, hogy nemrég közönségdíjat kapott a kimagasló színészi teljesítményéért, illetve kolléganője, Liptai Claudia is elismerésben részeszült.