Vilmos
21 °C
33 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • halloween.png
  Fotó: Youtube / Universal Pictures

  Kék kezeslábas ruhában mászkáló fura maszkot viselő késes gyilkost már lelőtték egy csomószor, elütötte egy kamion, ragadt már égő házban is, és mégis mindig él. A Halloween-filmek gonosza, Michael Myers elpusztíthatatlan, pedig nincs is semmilyen szuper képessége, nem szállta meg semmilyen szellem, ami miatt ne tudna meghalni. Egyszerűen csak gonosz, aki csak öl, és legyilkol bárkit, aki az útjába kerül. 

  A következő filmben is ez fog történni. És feltehetőleg ebben sem fog a végén a túlvilágra kerülni. Szóval a filmben szereplők tovább menekülhetnek, miközben Michaal Myers egyre kegyetlenebb módszerekkel szedi áldozatait. Ez lesz a Halloween Kills című filmben, amiben majd felveszik a harcot a megölhetetlen gyilkos ellen. Na, vajon sikerülni fog?

 • Azt még maga Michael Scott sem gondolta volna, hogy egyszer életet ment majd a sajátos technikájával.

  GettyImages-141187336
  Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

  Egy amerikai apuka, Matt Uber épp a játszótérre vitte két kislányát kislányát, amikor megtörtént a baj. A négyéves Vera fogócskázás közben elesett, eszméletét vesztette, elsápadt és egy darabig nem lélegzett. Matt rögtön szólt az idősebbik lányának, hogy hívja a mentőket, de a kiérkezésükig érezte, hogy tennie kell valamit.

  Ekkor ugrott be neki neki az Office sorozat egyik epizódja (5. évad 14. rész), amelyben az iroda dolgozói újraélesztési gyakorlatokat sajátítanak el a Michael Scott karakterét alakító Steve Carelltől. Eszébe jutott, hogy a jelenetben a Bee Gees Stayin’ Alive című számára végzik el az újraélesztést, ezért felidézte magában az ütemet és elkezdett szívmasszázst gyakorolni a kislányán. Nem sokkal később a mentősök is megérkeztek, akik folytatták az újraélesztést, így sikerült megmenteniük a kislányt. Vera azóta jól van és már a kórházat is elhagyhatta.

  (Forrás: Indy100)

 • Mary Fan TikTokra feltöltött videójából az látszik, mintha a szállodaiparban a kövéreket gyűlölő, de legalábbis az életüket, pihenésük megnehezítésén dolgozó emberek tevékenykednének. Az is lehet, hogy elszigetelt esetekről, rosszul választott szobákról van szó, de tény, hogy a posztban látszik, hogy az a bizonyos wc nem túl komfortos egy túlsúlyos ember számára, de innen nézve egy átlag testalkatú embernek sem ad királyi trónolási élményt. Ez lehet egy rosszul kivitelezett építési baki is. Amit viszont nem lehet a hanyag tervezőkre, építőmunkásokra fogni, hogy a szobához járó törölközők mérete falatnyinak mondható egyesek számára. Arról nem esik szó, hogy amennyiben ezt szóvá teszik a recepción, akkor kapnak-e nagyobb törölközőt, de most ebbe ne is menjünk bele.

  Itt van, amit nem lehet olyan könnyen cserélni: az erkélyen elhelyezett székek nem azok a tárgyak, amire olyan nagyon szoktak volna figyelni, ez nem a szoba központi részét képező bútor, ezen nem alszik az ember, és hát a kerti székek alapból sem a prémiumságukról ismertek. Ahogy ezt a TikToker nő is mutatja a saját példáján, ezek a filléres székeken egy hozzá hasonló ember nem nagyon tud kényelmesen üldögélni.

  Nehéz igazságot tenni, mert lehet, hogy itt kivételes esetekről van csak szó, de ettől még igaz lehet, hogy a nyaralás nem olyan egyszerű egy olyan embernek, mint Mary Fran, ellentétben egy átlag vagy éppen vékony alkatúnak, hisz minden leginkább az utóbbiakra van kitalálva. 

  @itsmaryfran

  Traveling as a Fat Person Episode 2

  ♬ original sound - Mary Fran
 • Jennifer Aniston épp arról mesélt, hogy milyen lesz a The Morning Show című sorozatának második évada, de hogy, hogy nem valahogy a Jóbarátokra is ráterelődött a téma. Ekkor említette meg, hogy ugyan nem akar nevet mondani, de volt egy férfi vendégszereplő, aki nagyon bunkón viselkedett a forgatáson. Évekkel később bocsánatot kért, akkor el is mondta, hogy nem hozta a legjobb formáját, de ami történt megtörtént. 

  Aniston elmondása szerint ennek az illetőnek derogált ilyen vígjáték-sorozatban szerepelni, szerinte szánalmas volt, ahogy a készítők a saját maguk által kitalált poénokon hangosan nevettek. Ezen a ponton közölték a fickóval, hogy ez amúgy egy barátságos hely akarna lenni, ez a hozzáállás pedig nagyon nem ide való.

  A Jóbarátokban rengetegen megfordultak, mégis lenne pár tippünk, hogy ki lehetett ez a személy. De még mielőtt rátérnénk, nézzük a jófiúkat!

  Bruce Willis nem lehet. Ő egy fogadásból vállalta el a szerepet, ráadásul ingyen. Az volt, hogy Matthew Perry-vel fogadtak a Bérgyilkos a szomszédom sikerében. Perry azt mondta, hogy a mozi sikeres lesz, és, ha így lesz, akkor Willisnek el kell jönnie a sorozatba szerepelni ingyen. Perry nyerte a fogadást, és a barátságra való tekintette biztos, hogy nem ő volt ez a bunkó alak.

  Brad Pitt se nagyon lehetett, látszólag élvezte a felvételt, plusz akkoriban még elég jóban volt Jennifer Anistonnal is, ugye. 

  Tom Selleckből se nézné ki ezt az ember, pláne, hogy visszatérő vendég volt, olyan nagyon azért nem derogálhatott neki a szereplés ezek szerint.

  Ben Stiller is felbukkant, és pont egy idegbeteg fickót játszott, de ő is Aniston barátja, csak nem hozta volna ilyen helyzetbe őt. Stillerre nem is lenne jellemző, hogy ilyet csinál.

  De van itt egy-két tutinak tűnő tipp. 

  • Alec Baldwin
  • Jeff Goldblum
  • Gery Oldman
  • Sean Penn

  Róluk már könnyebben elképzelhető, hogy anno úgy érezték, többre hivatottak, mint egy vígjáték-sorozatban vendégeskedni. Goldblum ugyan kedves pali, de emlékezzünk csak vissza, amikor legutóbb a Thor-filmet promózta, mert szerepelt benne. A DC kontra Marvel univerzumra kérdeztek rá nála, mire ő annyit mondott, hogy

  Mi a különbség? Mind a kettő képregény, nem?

  Alec Baldwin dobált már meg kővel fotósokat, tehát tud bunkó lenni, ha akar. 

  (Huffpost)