Béla
13 °C
27 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • "Amikor kocsmában ittam, addig játszottam a gépeken, amíg pénz volt a zsebemben, a kaszinókban pedig azon is túl, mert volt hitelem. Sokszor fordult elő, hogy amit a fellépésekkel megkerestem, ahogy volt, oda vittem" – mondta a Blikknek MC Hawer abban a cikkben, amiről kiderült: a mulatós zenész nem csak alkoholbeteg, de szerencsejáték-függő is. Számítása szerint összesen 200 millió körüli összeget bukott el. "A legcsúnyább veszteségem egymilliós volt, és ebből fél misit hitelbe buktam, ami azért volt nagyon kellemetlen, mert két hétbe telt, mire kiegyenlítettem" - mondta.

    Mindenét elveszítette. Végül egy panellakása maradt, de ezt is el akarják venni tőle. Három éven át kell havi 200 ezer forintot kell törlesztenie a végrehajtóknak.

    És hogy miért állítja azt, hogy a kormány mentette meg? Hét évvel ezelőtt a kormány annyira megemelte a játékadót, hogy a pénznyerő automaták száma 22 ezerről 2 ezerre csökkent, 2012 októberében pedig a parlament elfogadta a szerencsejáték szervezéséről szóló törvény módosítását, amelynek értelmében csak játékkaszinókban lehet pénznyerő automatákat üzemeltetni.