Dezső
15 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Elsőre nem is tudtam eldönteni, hogy ki az igazi vesztese az egész helyzetnek, de pusztán számokra hagyatkozva végül arra jutottam, hogy a sas, mert őt egyszer sem ejtették el, a rókát meg a nyulat meg kétszer is.

  Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy ő is, meg a róka is éhes maradt, a nyúlnak meg már tök mindegy, szóval igazából őt is ki lehetne hozni győztesnek.

  Fox kit 1. Eagle 0 #sanjuan #eagles #fox #foxkit #summer2018 #viral

  Zachary Hartje (@zachary_hartje) által megosztott bejegyzés,

 • A debreceni rendőrök megtudták, hogy a városban két férfi új pszichoaktív anyagot árul, majd május 22-én otthonaikban el is fogták a férfiakat - írja a Police.hu. A 32 éves Cz. Miklósnál és a 30 éves B. Zsoltnál a házkutatáson kábítószergyanús zöld növényi származékot és készpénzt is lefoglaltak. A két férfi helyi iskolák közelében is árulta a kábítószert. A rendőrök azt írták, a férfiak gondosan odafigyeltek a dizájnerdrog elrejtésére, az egyik lakásban ebben az ártatlannak tűnő plüsspingvinben találták meg: 

  pluss
  Fotó: Police.hu
 • Ariana Grande a tavalyi manchesteri merénylet évfordulóján emlékezett meg a koncertje végén elkövetett, több mint húsz ember életét követelő terrortámadásról, illetve annak áldozatairól.

  A tweetjében azt írja: nemcsak az évforduló napján, hanem minden egyes nap eszébe jutnak az áldozatok, az érintetteknek, sebesülteknek és hozzátartozóknak, pedig szeretetet,  fényt és melegséget küld.

 • A burmai piton a világ öt legnagyobb kígyófajának egyike, simán megeszi a szarvast és az aligátort is, cserébe viszont nem őshonos Floridában. Ennek ellenére olyan 300 ezer van belőle, hatalmas károkat okoznak, így a helyi hatóságok jobb híján fizet a random vadászoknak, hogy hát öljenek meg annyit, amennyit csak tudnak.

  A pitonvadászat egy hónapig szokott tartani és az ideiben már 1000 példányt sikerült levadászni. Ami egyébként alsó hangon 50 ezer dollárt (13,5 ezer forint) kóstál, ugyanis minden 1,2 méteres vagy kisebb kígyó 50 dollárt ér, mellé pedig 30 centiméterenként jár még plusz 25 dollár. 

  (Via)