16:00, December 09. ÉLŐ
Horvátország 0
Brazília 0
Education City Stadion Negyeddöntő
20:00, December 09.
Hollandia 0
Argentína 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Megan Fox is kipróbálta a legújabb szenzációt: mesterséges intelligencia segítségével készíttetett magáról képeket, de nem volt elégedett a végeredménnyel.

  megan
  Fotó: Instagram

  Az egykori Transformers-filmek sztárja is kipróbálta a Lensa AI appot, ami a fotóit alakítja át úgy, mintha egy festmény lenne, vagy épp egy anime karakter.

  A MI álltal generált "mágikus avatarok" most nagyon népszerűek az interneten, TikTok-on és Instagramon is megosztáják őket az emberek, ahogy Meg Fox is, és egyúttal nem tetszését is kifejezte.

  A 36 éves színésznő ugyanis nehezményezi, hogy szinte az összes fotóján "pucér", és túl szexualizálta őt a mesterséges intelligencia.

 • A Barátok közt egykori Berényi Andrását is behálózta a TikTok, ahová rendszeresen tölt fel magáról videókat a színész.

  rkárpáti
  Fotó: TIkTok

  R. Kárpáti Péter azonban nem tátog, vagy táncol, hanem a kamerát egészen közel tartva az arcához, vicceket mesél, vagy idézeteket mondd fel, sokszor levegővétel nélkül.

  Az "Idéz(g)etek felhasználónévvel regisztrált színész az autójából, a kertből, vagy épp kedvenc székéből mondja fel a szakállas vicceket, méghozzá olyan beleéléssel, hogy arra nehéz szavakat találni.

  Íme néhány videója:

   Itt már a pohár is előkerült:

 • Britney Spears az elmúlt időben igen merész tartalmakat osztott meg Instagram-oldalán, alulöltözött táncos videói mellett megannyi félmeztelen, meztelen fotót is közzétett a platformon. Már épp komolyan aggódni kezdtek volna érte rajongói, amikor is az énekesnő fiókja a hét elején egyszer csak köddé vált.

  Persze rögtön megkezdődtek a találgatások: miért törlődött Spears fiókja? Ő volt-e egyáltalán, vagy maga az Instagram, esetleg más deaktiválta az oldalát? Férje, Sam Asghari most tiszta vizet öntött a pohárba.

  „A közösségi média traumatizáló lehet. Néha jó egy kis szünetet tartani” – idézte a Page Six a színész posztját, amelyből kiderül, valószínűleg tényleg felesége döntött oldala törlése mellett.

  „[Spearsnek] megvan a saját hangja, egy szabad nő. Tiszteletben tartom a magánéletét, és mindig óvom azt. Köszönettel tartozom az összes őt védő rajongónak” – fogalmazott a férfi, hozzátéve: ő maga sem posztol sokat feleségéről, ha pedig közzétenne róla valamit, előtte mindig kikéri a hozzájárulását.

 • Beteljesült a TikTok-felhasználók dédelgetett álma!

  Rég nem látott felhajtás kíséri a Netflix november végén megjelent Addams Family spinoffsorozatát, a Wednesdayt, amelynek táncos jelenete önmagában is hódító útra indult a TikTokon. A címszereplő Jenna Ortega által koreografált különleges mozdulatokat a felhasználók azonban már nem az eredeti,  a sorozatban elhangzott számra, hanem Lady Gaga 2011-es Bloody Mary című slágerére kezdték rekreálni, ami ennek köszönhetően épp második virágkorát éli.

  Nem is kellett sokat várni, hogy a trend megérkezzen magához az énekesnőhöz is, aki nem okozott csalódást a rajongóinak: ő is elkészítette a saját Wednesday-táncát, ami annyira elnyerte a netezők tetszését, hogy többen is felvetették, akár a már színésznőként is szárnyát bontogató Gaga is szerepet kaphatna a sorozat 2. évadában.