Teréz
9 °C
24 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.86% (353593 szavazat)

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.1% (306608 szavazat)
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az Internet Archive eddig is tökéletes eszköz volt arra, hogy lopjuk az időt munkában nosztalgiázzunk a kilencvenes évek PC-s játékaival a böngésző biztonságában, de most az archívum 2500 játékkal , többek között olyanokkal, mint a Zool, vagy az én személyes kedvencem, az Alone In The Dark, amit tíz éves koromban annyira nem értettem, de azt tudtam, hogy rohadt félelmetes. Az archívumot itt lehet böngészni, az Alone In The Dark itt érhető el.

  (CNet)

 • Elég csúnya hibába szaladt bele az ABC amerikai tévécsatorna, ami ugyan épp a Szíria, illetve a kurdok elleni török offenzíváról közölt híranyagot, csakhogy az alá egy 2017-es kentuckyi katonai parádé robbanásairól készült videót vágták be vasárnap, mutatván, hogy mi is megy a török fronton.

  A hírolvasó Tom Llamas hozzá is teszi, hogy amit a képen láthatnak a nézők, az nem más, mint a török bombázás eredménye egy szíriai határtelepülésen, hozzátéve, hogy nem az ABC készítette a videót, hanem úgy szerezték be azt külső forrástól.

  Screenshotter--ABCNews2019vsYouTubevideo2017-0’09”.png

  Valójában viszont egy 2017-e videót mutattak, a képek alapján némileg szerkesztve, az eredetin ugyanis látszik a közönség, illetve a nézők által feltartott telefonok sora is. Amint a hibát jelezték az ABC-nek, levették a videót, de más forrásban még elérhető, például itt.

  A hibáról hírt adó io9 össze is hasonlított a 2017-es eredeti videót az ABC által adásba tettel, hogy egyértelmű legyen, a robbanások alapján ugyanarról van szó. Az io9 ugyanakkor nem azt vitatja, hogy jelenleg is zajlik a többek között az EU által is elítélt török támadás a kurdok lakta területek ellen, pusztán rámutatott, hogy az ABC híradójába került jelenet nem ott és nem akkor történt.

 • Szóval, ha ilyesmire vágyna, akkor idetettük önnek a Hajolj bele a hajamba című dal 10 órás verzióját.

   Boldog szülinapot, Péterfy Bori! *

 • Ez juthat eszünkbe, ha a következő szezonra tervezett mezeikre nézünk. Idén sok drukker húzta a száját, hogy a hagyományosan csíkos-sávos hazai dizájnt kockásra cserélték. Hát, ez csíkos is lesz meg sávos is: sárga-vörös-kékben fog pompázni. A sárga a klub kiegészítő színe, ennyire hivalkodóan még sosem jelent meg a hazai mezen.

  A váltómez tiszta fekete arannyal, hasonló volt már, de nem arany motívumokkal. Minden klub elsüti egyszer, ezzel legalább nehéz lyukra futni.

  barca2021

  A harmadik dressz rózsaszín, az elmúlt idényben is ilyesmi volt, csak jóval kevésbé rikító, mondhatni, ízlésesebb.

  Az új évad persze még messze van, és ezek még nem hivatalos trikók, de a mezekre szakosodott oldal általában nem téved nagyot.