Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Bevallása szerint világ életében erről álmodott, kicsit azonban fél a beavatkozástól.

  Csinált már valaki manófüles műtétet jó eredménnyel? Félek, hogy a fülporcok nehezen gyógyulnak. Főleg zenészként ez elég kockázatosnak tűnik, de egész életemben erre vágytam. Kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra! 

  – írta Twitter-posztjában Grimes, mire nem sokkal később exe, Elon Musk is válaszolt. 

  Szerintem ennek több hátránya van, mint előnye...

  – fogalmazott.

 • Két fiúgyermekével vágtak neki egy kimerítő bringatúrának.

  Fotó: Instagram
  Fotó: Instagram

  Az izomkolosszus színész most nem Thorként tetszelgett a legutóbbi Instagram-bejegyzésében, hanem egyszerű apukaként vitte el két fiúgyermekét egy hagyományos ausztráliai túrázásra. A kempingezés során volt alkalmuk terepkerékpározni, szörfözni, horgászni, mályvacukrot sütögetni, de végül még két igazi kis kengurut is testközelből megcsodálni.

  Hemsworth hosszú évek óta minta apa hírében áll a sztárok körében, temérdek munkája mellett mindig igyekezett nagy figyelmet fordítani a családjára, akiket gyakran még filmpremierjeinek bemutatóira is magával visz. A kalandos napról készült képeket itt tudja megtekinteni:

 • Épphogy ráeszmélt, hogy mégsem nem-bináris, hanem inkább genderfluid, máris szerelembe esett.

  A 29 éves amerikai énekesnő korábban olyan férfiak mellett találta meg a (pillanatnyi) boldogságot, mint Joe Jonas, Austin Wilson, Max Ehrich, Luke Rockhold, vagy éppen Trace Cyrus, most azonban a feltörekvő indie zenész, Jutes oldalán kötött ki. 

  A lesifotósok szerda este, egy étteremből kifelé tartva kapták lencsevégre az újdonsült szerelmeseket, a rajongók pedig egyből megjegyezték, hogy Jutes szinte kiköpött mása Megayn Fox férjének, Machine Gun Kellynek. Íme a fotó: 

 • A 26 éves valóságshow-sztár Instagram-oldalán osztotta meg követőivel, mit is érez most.

  299707947 451051173409074 8123495450239991204 n
  Fotó: Instagram

  Pumped Gabo neve már-már egybecseng a nyári fesztiválszezonéval, a celebritás ugyanis a Balaton Soundnak köszönheti, hogy egy egész ország felfigyelt rá –júniusban azonban véget ért a Volt, júliusban a Sound, a hét elején pedig a Sziget fesztiváltól is kénytelenek voltunk elbúcsúzni, ez pedig meglehetősen nehezen érintette az ország legnagyobb fesztiválszerelmesét.

  Tudom ti is nyár végi post festival depressionben vagytok. Pumped is. Az élet ilyenkor nehéz, de nem szabad balfaszkodni. Van egy jó receptem erre: Ha nincs kedved edzeni, menj le szart edzeni. Lejöttem sétálgatni meg nézegetni a súlyokat, ott tartok hogy a Dimitri mix után tettem egy Sound Rush mixet, másfél órája nyomom, nagyon be vagyok durranva és jó kedvem van.

  – írta posztjában Gabo, melyet alább vehet szemügyre: