Gerzson
5 °C
10 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az amerikai metálbanda még 2016-ban, az akkor frissen megjelent Hardwired... To Self-Destruct albumával indult el a WorldWired néven futó világ körüli útra, és a Billboard adatai szerint csak idén januárban 10,3 millió dollárt kerestek, összesen pedig már 155,9 milliónál, azaz forintban olyan 43,7 milliárdnál járnak. Ehhez 1 554 470 jegyet adtak el.

  1990, azaz a turnébevételek számon tartása óta összesen már több mint 600 millió dollárnál (168 milliárd forintnál) és 10 millió eladott jegynél tartanak. Ebben a hónapban pedig kiadtak egy új albumot is: a Helping Hands… Live & Acoustic At The Masonic című koncertfelvétel anyagát egy januári San Franciscó-i fellépésen rögzítették.

  (Louder)

 • A herceg menyasszonya című fantasy egy csodás film, gyereknek, felnőttnek, nyugdíjasnak, bárkinek, az egyik visszatérő szöveg benne pedig az egyik főszereplő, Inigo Montoya (Mandy Patinkin) bemutatkozása és fenyegetése. Montoya évek óta kutatja az embert, aki megölte az apját, és évekig gyakorolta is a szöveget, amit mondani fog neki:

  "Helló. A nevem Inigo Montoya. Megölted az apámat. Készülj a halálra."

  Most pedig Stephanie Wan, a Space Generation Advisory Council űrkutatási tanácsának munkatársa bemutatta egy februári előadásában, hogy ez a szöveg a mintapéldája a marketingnek:

  Ugyanis ebben a szövegben szerepel:

  • egy illedelmes köszönés
  • a megszólaló neve
  • létrehoz egy releváns személyes kapcsolatot
  • és prezentálja az elvárásokat is.

  (Laughing Squid)