Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Screenshot 2018-10-15 at 11.19.41.png

  Fontos üzenet a magyar népnek címmel posztolt videót a holland köztévé egyik műsora a Youtube-ra. A magyar kormány új propagandakampányára válaszoló klip az NPO 3 csatorna Zondag met Lubach című szatirikus műsorának Magyarországgal foglalkozó blokkjának végén ment le, az egész adás negyed órás részlete itt tekinthető meg.

 • A 40 győzelemmel álló Deontay Wilder bocsánatot kért, miután kiütött egy kabalafigurát a Nacion ESPN műsorában, amiben a WBC világbajnoka a december 1-jén Tyson Fury ellen közelgő meccsét promotálta. A hírek szerint a jelmezben elterülő férfinak eltört az állkapcsa.

  Wilder tagadta, hogy azért ütött volna ekkorát, mert nem gondolta, hogy egy élő ember van a jelmezben. Azt írta az Instagramján, hogy őszintén bocsánatot kér, és ha valóban megsérült a plüssember, akkor személyesen szeretné meghívni a decemberi meccsre. (BBC)

  DeontayWilder.gif
  Fotó: newcol / Twitter
 • Clickbait.png

  Német Tamás kolléga videós sorozata előtti tisztelgésül itt egy közel sem teljes válogatás a Blikk és a Bors mai online címlapjairól:

  Képernyőfelvétel (22).png

  Harminc évvel ezelőtt.

  Képernyőfelvétel (18).png

  Áll egy fehér blúzban.

  Képernyőfelvétel (20).png

  1966-ban.

  Képernyőfelvétel (19).png

  Valami főzőműsorban összetévesztette az édesburgonyát a krumplival.

  Szívesen.

 • Bezárt a Valyó, Budapest legjobb szabadtéri permanens fesztiválja, és ez igencsak megviselheti az emberek lelkét. Főleg, ha az utolsó napokon a jókedvük mellett mondjuk a pénztárcájukat is elvesztették.