Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az is kiderült, mikor érkezik a játék.

  maxresdefault
  Fotó: Rockstar Games

  Több mint tíz éve, 2013-ban jelent meg konzolokra minden idők egyik legsikeresebb játéka, a GTA V. A fejlesztésért felelős Rockstar Games azóta tetemes mennyiségű tartalmat pakolt a videójátékba, az elmúlt években azonban már mindenki arról beszélt, mikor érkezik a folytatás. 

  A fejlesztők eredetileg magyarországi idő szerint kedd délután három órakor szerették volna leleplezni a GTA VI első előzetesét,

  azonban az éjszaka folyamán az idő előtt kiszivárgott, így a csapat az azonnali publikálás mellett döntött. 

  Ennek köszönhetően már most nézhető a trailer, amiből kiderül, hogy most először egy női főszereplőt is irányíthatunk majd. A GTA VI valamikor 2025-ben fog megjelenni. 

 • Nem teljesen volt tisztában azzal, hogyan is kell használni a készüléket.

  Rajongóival próbált szelfizni A vezércsel és A menü sztárja, Anya Taylor-Joy, a fotók készítése azonban nem úgy sült el, ahogyan azt gondolta – egyik rajongója ugyanis egy androidos mobilt adott a színésznő kezébe, ami teljesen váratlanul érte. 

  Taylor-Joy ugyanis bármennyire is próbálkozott, nem tudta használni a készüléket, fényképezés helyett többször is csak lezárta azt. 

  Ahogy az az alábbi videón is látható, a színésznőt nem hozta zavarba az incidens, többször is próbálkozott a kép elkészítésével, végül azonban feladta a próbálkozást és tovább állt – a rajongó így fotó nélkül maradt.

 • Az egész világot be szeretné kebelezni.

  Elindult a luxus az RTL képernyőjén A Város Királynői – The Real Housewives of Budapest című műsornak köszönhetően, melyben hét sikeres és dúsgazdag hölgyet ismerhetnek meg a nézők. A műsor első epizódjában bepillantást nyerhetünk egy szűk réteg életébe, olyan nőkébe, akik álomszerű életükkel kitűnnek a tömegből. Éppen ilyen Kalmár Paulina is, aki az édesanyjával, Pálfiné Szabó Paulinával pár hónappal ezelőtt megnyitotta Európa első és egyetlen Vakaró Szalonját, ahol hosszú körmökkel cirógatják, vakargatják a vendégeket.

  Ennek van egy kis története. Amikor a tesóimmal gyerekek voltunk, akkor a nagymamánk mindig velünk volt, és a vakargatással, cirógatással próbált minket megnyugtatni, illetve elaltatni

  – árulta el a 31 éves nő, hozzátéve, hosszútávú céljuk az,hogy ezzel az üzlettel az egész világot bekebelezzék.

  A vakarószalon nyár óta várja a vendégeket.

 • Úgy majszolta a gabonapelyhet, mintha nem lenne holnap.

  Képernyőkép 2023-12-04 221857.png
  Fotó: Tiktok

  Nem minden állatnak van olyan jó dolga, hogy napközben kanapén pihenhessen, vagy kutya létére mindennap kanállal etessék, de azért vannak néhányan, amelyekről mindez elmondható, és videóval is bizonyítható, hogy bizony irigyelnivalóan élhetik életüket. A Storyful_viral nevű TikTok-oldalon például egy olyan mentett mosómedvét is láthatunk, amelyik két kézzel tömheti magába kedvenc reggeli gabonapelyhét. Lillie olyannyira szereti ezt a rágcsát, hogy evés közben, nagy elégedettségében sokszor hátra is dől, mint aki jól végezte dolgát.

  Gazdája, Kimberly Crossfield elmondta: Lillie nyolc hetes volt, amikor először evett gabonapelyhet.

  „A földre ejtettem pár szem Cheerios-t. Egyből fel is pattant, hogy elvegye őket. Imádni való volt! Egyszeriben olyan izgatott lett tőle. Azóta is olyan, mintha mosolyogna, amikor gabonapelyhet eszik. Két kézzel tömi” – mesélte a nő.

  @storyful_viral A raccoon from Maumelle, Arkansas, munched down on its favorite snack, Cheerios, while looking very content, as it grabbed for the breakfast cereal with both paws! #omg #lol #raccoon #raccoonsoftiktok #rescueraccoon #animalrescue #snack #cheerios #fyp #foryoupage ♬ Clay Pigeons - Michael Cera