Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Újabb forgatási képek szivárogtak ki a Mad Max spinoffhoz, ahol szemügyre vehetjük Chris Hemsworth figuráját.

  Jelenleg is forog a Mad Max: a harag útja spinoff, illetve előzményfilmjének szánt Furiosa, amiben a 2015-ben megismert karakter eredetét fogjuk megismerni.

  A tervek szerint 2024-ben moziba kerülő filmben, a Zöldhegyen élő Furiosa (ezúttal Anya Taylor-Jones) Dementus hadúr botroso bandájának foglya lesz (Chris Hemsworth), majd eljutnak a Sziklavárhoz, ahol nem más uralkodik, mint Halhatlan Joe, így a két véreskezű vezető egymásnak feszül, miközben Furiosa mindent megtenne azért, hogy hazajusson.

  A mostani kiszivárgott képeken pedig a Thort is megformáló Chris Hemsworth látható, mint a fentebb említett Dementus hadúr, aki meglehetősen impozáns szakállal szeli át a kietlen pusztaságot.

 • Nagyon úgy fest, hogy egy párt alkot Chris Rock és Lake Bell.

  Az 57 éves komikust az elmúlt hónapban már többször is látták a 43 éves színésznő társaságában, és minden jel arra utalt, hogy ez több mint barátság. Chris még 2020-ban szakított akkori kedvesével, Megalyn Echikunwoke-al, akivel 4 évig alkottak egy párt, míg Lake szintén abban az évben vált el 7 év házasság után férjétől, Scott Campbelltől.

  RockLake
  Fotó: Instagram

  Néhány héttel korábban Chris és Lake a St. Louis Cardinals baseball csapat meccsén vett részt együtt Missouriben, ahol a komikusnak fellépése is volt, és Bell is elkísérte őt.

  Július első hétvégéjén a Giorgio Baldi étteremben romantikáztak Santa Monicában, majd vasárnap újra együtt reggeliztek a Coast Restaurantban, szintén Kaliforniában.

 • Kiszivárgott egy fotó, amin a Fekete Párduc 2 főgonosza feszít teljes felszerelésben.

  Nem sok mindent tudni a Fekete Párduc második részéről, ami az alkotók ígérete szerint méltó emléket állít majd a tragikusan fiatalon elhunyt Chadwick Boseman előtt, aki még az Amerika Kapitány: Polgárháborúban alakította először Wakanda királyát.

  A folytatásban  T’Challa húga, Shuri lesz a központban, aki a nemrég kiszivárgott képek alapján egy másik ismert Marvel-karakterrel, Namorral, a Torpedóval fog összeakadni, aki nem mellesleg Atlantisz királya is egyben, és leginkább a DC Univerzum Aquamanjéhez hasonlítható. A figurát egyébként a Narcos: Mexikóból ismert Tenoch Huerta fogja alakitani.

 • Újabb animációs filmet kapnak a Star Wars rajongók, ezúttal pedig nyaralni mennek kedvenc karaktereink.

  legosw
  Fotó: YouTube

  A LEGO Star Wars az egyik legnépszerűbb kollaboráció már hosszú-hosszú évek óta, amihez a szettek mellett készült már számtalan videojáték, képregény, és bizony filmek is, ráadásul itt a legújabb darab, amihez már előzetes is van.

  A Lego Star Wars Nyári Vakáció augusztus 5-én debütál a Disney+ kínálatában, és szinte minden fontosabb szereplő tiszteletét teszi majd a nem mindennapi nyaraláson.