Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • clk

  Minél többször nézem meg a videót, annál bizonytalanabb vagyok: a (mű)haj eltüntetésétől vagy csak a hirtelen mozdulattól rémül meg a macska? (Unilad)

 • Hiába megy a bulikázás, miután Kanada legalizálta a marihuánafogyasztást, azért mindent még nem lehet ebben a szép új világban sem, a winnipegi rendőrség rakta ki Twitterre, hogy a hivatalos váltás után 1 órával valakit már lekapcsoltak, amiért úgy vezetett az autópályán, hogy közben szívogatott:

   (CNN)

 • qn

  Hamarosan a mozikba kerül a Queen-film, vagyis a Freddie Mercuryról szóló életrajz, a Bohém rapszódia (Bohemian Rhapsody). Most közzétettek egy kis részletet belőle, azt, amiből kiderül, hogyan született meg a zenekar egyik legnagyobb slágere, a We Will Rock You. Vagyis a filmesek szerint hogy született, ugye. Szóval az ő verziójukban Brian May volt az, aki meggyőzte Freddie Mercuryt, hogy a dal elején hallható tapsolás és dübörgés mennyire hatásos lesz. Íme:    

 • Az egyetemi amerikaifutball-bajnokság baromira népszerű az Egyesült Államokban, ennek újabb bizonyítéka, hogy egy kis nyugati parti egyetemvárosban vészhelyzetet kellett kihirdetni, miután kiderült, a legnépszerűbb egyetemifocis élő műsor hozzájuk költözik szombaton. 

  A College Gameday egy utazó show, ami minden héten a nagyobb rangadók helyszínéről jelentkezik, a mobilstúdió mögött őrjöngenek az egyetemisták, miközben egy rakás szakértő végigveszi az adott forduló nagyobb meccseit, és jósolgatnak ész nélkül. 

  Na most ezen a hétvégén a műsor története során először Washington állambeli Pullman városába látogatnak a Washington State–Oregon meccs miatt, és ez okozott akkora kalamajkát a városvezetésnek, hogy vészhelyzetet rendeltek el. Ez lehetővé teszik, hogy extra mennyiségű tömegközlekedési járművet állítsanak be szombatra, hogy a műsor helyszínére el tudják buszozni a tömegeket. 

  (via Yardbarker)