Vince, Artúr
-6 °C
2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Képernyőfelvétel (81).png

  A fenti helyreigazítás a Jezebel.com-on jelent meg, és pontosan jellemzi azt az őrületet, ami az amerikai sajtóban dúl:

  A cikkben korábban fehérnek tituláltuk Natalie Portmant. Natalie Portman izraeli-amerikai. Elnézést kérünk.

  Eszem megáll.

 • Úgy tűnik, Bradley Harrison nagyon szereti a fánkot, ugyanis azután, hogy négy éve több betörés miatt letartóztatták egy fánkevőverseny után, most megint elkapták a rendőrök, ezúttal azért, mert betört egy fánkboltba.

  TELEMMGLPICT000151995252 trans NvBQzQNjv4BqlOJM9GpJAqJTzSygKXFYC

  Az egészben az a legviccesebb, hogy a férfi négy éve tűzoltókat és rendőröket vert meg az észak-karolinai fánkevő versenyen, amit amúgy egy bűnözésellenes esemény keretein belül rendeztek meg. A nagyszerű teljesítményt (nyolc bevonatos fánk két perc alatt) beárnyékolta, hogy már ekkor is több betörésnek volt ő a legfőbb gyanúsítottja, néhány nappal később pedig le is tartóztatták.

  Akkor három év felfüggesztettet kapott, aminek éppen októberben lett vége, de nem bírta egy hónapnál tovább, novemberben rögtön betört egy Dunkin' Donuts fánkboltba. Azt nem tudni, hogy evett-e amúgy fánkot, mindenesetre az biztos, hogy jelenleg előzetesben van, hétezer dolláros óvadék ellenében szabadulhat.

  (Telegraph)

 • picture-of-donald-trump-working-photo
  Fotó: Fehér Ház

  Pont egy évvel Donald Trump beiktatása után, január 20-án állt le az amerikai kormányzat, miután a szenátus nem szavazta meg a kormányzati hivatalok és ügynökségek munkájának finanszírozását biztosító törvényt, pedig az utolsó pillanatokban is egyezkedtek a részletekről. Hogy ez mit is jelent, arról a fenti linken olvashatnak, ebben a posztban csak Donald Trump zseniális reakciós képén mosolyoghatnak egy jót. 

  A Fehér Ház a leállásra válaszul többek között ezt a képet adta ki, amin hivatalosan is megmutatják, hogy az elnök a leállás ellenére is hivatalban van, dolgozik. Hiszen, látják, telefon van a kezében, brandelt sapka a fején és az asztalánál ül, a helyén. Dolgozik. Na. Hányszor mondjuk még. Minden rendben!

  Valószínűleg az elnök fotós stábját is érintette a leállás (nem), más magyarázat nincs erre a képre. 

 • 58083c8ef856478ebc8ef086ac92917c a6bbf1989265462aa9dcae75fe8d4c6

  Nehéz elhinni, hogy valakit tényleg ennyire izgalomba tud hozni a VR, miközben, ha valóban ennyire átélhető lenne, nem menekülne tőle minden nagyobb gyártó, mint ahogy a 3D-s tévéktől tették néhány éve (ahogy az a CES-en tapasztaltuk).

  Mindenesetre, itt ez a videó, amiben egy srác épp nagyon beleéli magát a játékba: