Endre, Elek
17 °C
30 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Slayer Kitten című videóhoz, amelyen egy aprócska cica tökéletesen kiénekli a Slayer és a thrash metál-történelem leghíresebb sikolyát, az Angel of Death elejét, ráadásul abszolút szinkronban is van vele, tényleg nem nagyon lehet mit hozzáfűzni. Én mindenesetre pár óra munka után végtelenítve nézném egy óráig.

 • Kedden szavaztak a képviselők a fizetésemelésükről, és mi is részletesen beszámoltunk arról, hogy finoman szólva is megosztotta az ellenzéket a kérdés. A Jobbik és az MSZP egy része például megszavazta a dolgot a Fidesz-KDNP-vel karöltve, míg a DK, az LMP és a Párbeszéd, illetve az MSZP három képviselője nem.

  Gyurcsány Ferenc tehát nem szavazta meg, a voksolás után viszont ocsmánynak minősítette azokat a képviselőket, akik megszavazták. 

  Rövidlatóak vagytok vagy egyszerűen csak ocsmányan viselkedtek?

  A Facebook-oldalán azt írta, jó, ha ezek a képviselők nyaralni mennek, addig sem okoznak kárt. Emellett egy rejtélyes üzenetet is küldött:

  A fagylalttal vigyázzatok. Azt nyalni kell...

  Itt valószínűleg az ellenzéki képviselők benyalására célzott a DK-elnöke, bár sosem lehet tudni.

 • Állatvédő aktivisták tüntettek kiskutyák tálcára helyezett tetemeivel egy szöuli kutyahúst feldolgozó farmon. Dél-Koreában nagy hagyománya van a kutyahús fogyasztásának és annak ellenére, hogy az utóbbi évtizedekben - éppen az állatvédő szervezetek tevékenységének hatására - jelentősen csökkent az étkezési célból levágott kutyák száma, még mindig sok vendéglátóhely menüjén szerepel ez a fogás.

  A hatóságok állatvédelmi jogszabályokra és higiéniai előírásokra hivatkozva igyekeztek betiltani ezeket a helyeket, júniusban pedig a dél-koreai bíróság precedensértékű ítéletet hozott egy olyan farm ellen indított ügyben, ahol csak azért vágtak le kutyákat, hogy a vendég tányérján landolhasson a húsuk. Törvény azonban továbbra sem tiltja a kutyák levágását és elfogyasztását.

 • Az EPA fotósa hétfőn Manilában örökítette meg ezt a fiút, aki egy hungarocellből készült tutajon közlekedett a vízzel elárasztott utcákon. 

  A Henry nevű alacsony légnyomású áramlat miatt kialakult hatalmas esők áradásokat okoztak az egész országban. Áldozatokról szerencsére még nem érkezett hír. Japánban a heves esők okozta áradások és földcsuszamlások miatt legalább 216-an életüket vesztették.