Vince, Artúr
-6 °C
2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Most nézzék meg. Nem csak a mozdulat gyönyörű, még komponálásfanatikusok által istenített aranymetszés segédvonalait is gyönyörűen rá lehet illeszteni. Ami igazán semmit nem jelent, de ilyenkor minden fotós és képszerkesztő elégedetten csettint egyet, bólogat némán maga előtt a monitort bámulva, és halkan, nagyon halkan, azt mondja, hogy: ez igen.

  Itt lesz zavaró sárga vonalak nélkül is (itt pedig a meccs összefoglalóját olvashatják):

  Ha szereti a zavarba ejtően festményszerű (véletlen reneszánsz becenéven futó) sajtófotókat, nézzen körül erre!

 • Ennél jobb már csak akkor lehetne, ha a végén ízlésesen beledobna a mixer a cuccba egy csirkeszárnyat, vagy akár egy fél csirkét, ahogy a martinibe szokás az olivabogyót. (via FOX)

  Arról egyelőre nincs hír, hogy a koktélosdi 100% marketinges móka, vagy tányleg lehet majd venni a gyorséttermekben.

 • Képernyőfelvétel (81).png

  A fenti helyreigazítás a Jezebel.com-on jelent meg, és pontosan jellemzi azt az őrületet, ami az amerikai sajtóban dúl:

  A cikkben korábban fehérnek tituláltuk Natalie Portmant. Natalie Portman izraeli-amerikai. Elnézést kérünk.

  Eszem megáll.

 • Úgy tűnik, Bradley Harrison nagyon szereti a fánkot, ugyanis azután, hogy négy éve több betörés miatt letartóztatták egy fánkevőverseny után, most megint elkapták a rendőrök, ezúttal azért, mert betört egy fánkboltba.

  TELEMMGLPICT000151995252 trans NvBQzQNjv4BqlOJM9GpJAqJTzSygKXFYC

  Az egészben az a legviccesebb, hogy a férfi négy éve tűzoltókat és rendőröket vert meg az észak-karolinai fánkevő versenyen, amit amúgy egy bűnözésellenes esemény keretein belül rendeztek meg. A nagyszerű teljesítményt (nyolc bevonatos fánk két perc alatt) beárnyékolta, hogy már ekkor is több betörésnek volt ő a legfőbb gyanúsítottja, néhány nappal később pedig le is tartóztatták.

  Akkor három év felfüggesztettet kapott, aminek éppen októberben lett vége, de nem bírta egy hónapnál tovább, novemberben rögtön betört egy Dunkin' Donuts fánkboltba. Azt nem tudni, hogy evett-e amúgy fánkot, mindenesetre az biztos, hogy jelenleg előzetesben van, hétezer dolláros óvadék ellenében szabadulhat.

  (Telegraph)