Kristóf, Jakab
18 °C
34 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem csak a randizás nem megy neki.

  GettyImages-1204552682
  Fotó: Presley Ann / Getty Images Hungary

  Kate Beckinsale közel nyolc éven keresztül volt a színész Micheal Sheen barátnője, ez idő alatt pedig született egy közös lányuk, Lily Sheen, aki januárban ünnepelte 22. születésnapját — sajnos édesanyja nélkül.

  Kate ugyanis bevallása szerint már több mint két éve nem találkozott egy szem lányával.

  Nem láttam a lányomat már két éve...úgy minden miatt. Én kimentem Kanadába dolgozni, ott pedig nem tudott meglátogatni. Számomra az, hogy ennyi ideje nem találkoztam a gyerekemmel az egyik legszívbemarkolóbb gondolat, tehát hálát adok a FaceTime-nak, hogy legalább azon keresztül tudjuk tartani a kapcsolatot.

  — mesélte az édesanya a Live! with Kelly and Ryan című beszélgetős műsorban, majd hozzátette: lányával mind a ketten attól tartanak, hogy mire legközelebb találkozni fognak, úgy megöregednek, hogy fel sem ismerik egymást.

 • Egy nagy fociszerető férfi remek hobbit talált magának. Mivel nagy rajongója a futballnak, ezért úgy döntött, hogy stadionokat fog építeni. De nem volt hozzá annyi pénze, hogy vasból, betonból, téglából rendes stadionokat felhúzzon, viszont ez nem fogta vissza. Kis maketteket kezdett gyártani, így sikerült megalkotnia 92 angol futball klub stadionjának másolatát. 

  John Le Matire készítette ezeket a maketteket, amiket most összesen 19 ezer fontért, azaz közel 8 millió forintért árvereztek el. Ha kiszámoljuk, akkor végeredményül kijön, hogy egy stadion nagyjából 87 ezer forintba került.