Ervin
14 °C
21 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A brazil Maurício dos Anjos megalkotta a levehetetlen futballmezt. Egyszerűen magára tetováltatta kedvenc csapata, a Flamengo színeit.

  tattooed-jersey-Flamengo-750x461
  Fotó: @mauricio.flamengo/Instagram

  A csíkos mezt, ami a Flamengo 2015-ös hazai szerelése volt, 90 órányi munkával applikálták rá. 32-szer ment el a tetoválóstúdióba, hogy befejezzék a nagy művet, ami most testének 40 százalékát borítja.

  Sajnos az idegenben játszott meccsekre nem kompatibilis a meze.

  (via Vice)

 • Egy olasz videóblogger "társadalmi kísérletet" végzett: beöltözött hajléktalannak, jól láthatóan elhelyezett 100 eurót, alvást színlelt, majd az egészet felvette videóra. Tanulságos:

 • Március végén került a Fővárosi Állatkert természetvédelmi mentőhelyére Ottó, miután az apja eltűnt, az anyja meg a fajtársak zaklatása miatt nem tudott gondoskodni róla, és ki kellett őt menteni a bekamerázott fészekből. Az Állatkertben hetekig egy sasra hasonlító kesztyűbábbal etették, de most jött a jó hír, 

  Ottó új családban cseperedik.

  A Duna-Ipoly Nemzeti Park közleménye szerint Ottót még április 12-én repatriálták, azaz vitték vissza a természetbe. A Velencei-tó térségében találtak neki drónnal egy olyan fészket, ahol a nevelkedő fiókák egyidősek Ottóval. Miután felmásztak a fészekhez látták meg, hogy az egyik fióka bakteriális fertőzésben szenved, őt kivették a fészekből, Ottót pedig belerakták.

  Az újonnan elszállított fióka az Arthur nevet kapta és az Állatkertben egy hét alatt kigyógyították betegségéből, majd egy héttel később őt is visszavitték szülei fészkébe.  Mint írják,

  Jelenleg három, szépen gyarapodó rétisasfióka nevelkedik a Fejér megyei fészekben. A szülők gondosan hordják a táplálékot, melynek nagy részét halak és különböző vízimadarak alkotják.

 • Kanye West, aki nemrég térti vissza a Twitterre, rögtön ütős posztokkal hívta fel magára a figyelmet. Trumpot a testvérének nevezte, akivel ugyan nem ért egyet mindenben, de ettől még nem fogja nem szeretni. Már csak azért sem, mert mindketten a sárkány energiái, jelentsen ez bármit is.

  A rapper posztolt egy képet is Make America Great Again feliratú sapkájáról (ez volt Trump kampányszlogenje). Persze a nagy twitterező, Trump sem maradt adós a válasszal, rögtön reagált: "Köszönöm, Kanye, ez nagyon cool". Az internet népe azóta nem tér magához, egyesek szerint egy fekete rapper nem támogathatja a rasszizmussal nem egyszer vádolt elnököt, míg mások szerint mindenki azt támogat, akit akar. Őrület!