Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1238245267
  Fotó: picture alliance / Getty Images Hungary

  A hétvégén a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Schalke hazai pályán 2–3-at játszott az Augsburggal. A góldús mérkőzésen azonban nem csak a játék volt a szórakoztató. A 91. percben a rendező kiszúrt a pálya szélén egy nézőt, aki hét sört egyensúlyozott egyszerre a fején:

  Mint kiderült, a Mohammed Albarnawe névre hallgató nézőt nem először kapja fel az internet, hogy Schalke szurkolóként sört egyensúlyoz a fején. Korábban készült vele videó arról is, ahogy sörrel a kobakján biciklizik, Németországban a futballszeretők között ismert személyiség. 

 • Komoly indulatokat váltott ki belőle az alkotás.

  GettyImages-1160986908
  Fotó: Dia Dipasupil / Getty Images Hungary

  Emily Ratajkowski szupermodell nemrégiben erős kritikával illette a Netflix Marilyn Monroe életét feldolgozó Blonde (Szöszi) című filmet, melyet szeptember 28-án mutattak be streaming platformon. Ratajkowski TikTokon osztotta meg gondolatait követőivel, viszont rögtön az elején le is szögezi, hogy még nem látta az alkotást, ennek ellenére markáns kritikát fogalmazott meg arról.

  Sokat hallok mostanában erről a filmről, a Blonderól van szó. Még nem láttam. Viszont nem vagyok meglepve azon, hogy úgy hallom, ez is egy újabb film, ami fetisizálja a nők szenvedését, még akkor is, ha az halállal végződik

  –mondta, példaként felhozva Amy Winehouse, Britney Spears és Diana hercegnő életét övező közérdeklődést. Véleménye szerint az „elveszett, szenvedő, bajba került nőket szinte már szexinek látja a társadalom". 

  Ratajkowski úgy gondolja, az emberek megszállottan imádják nézni a nők fájdalmát, követni a haláltörténetüket, ugyanúgy ahogy a sorozatgyilkosok történetét. Ezen jelenséget dühítőnek találja a modell, és szerinte a változtatáshoz az kellene, hogy mindannyian egy kicsit dühösebbek legyünk.

  @emrata

  So done with the fetishization of female pain and suffering. Bitch Era 2022

  ♬ original sound - Emrata
 • Rövid időn belül ráadásul díjnyertes lett az üzlete is.

  Bizonyára nem így képzelte el még a jogi egyetemen karrierjét Richard Page, aki a közelmúltig ügyvédként dolgozott Angliában. Egy szabadnapján aztán alaposan kitakarította garázsát, ekkor akadt a keze ügyébe régi Pokémon kártya gyűjteménye megannyi gyerekkori dolgával együtt. A férfi eleinte hobbiból, keresetkiegészítésként árulta ezeket az eBayen, kisvártatva azonban kinőtte magát a biznisz, így Page otthagyta a munkáját, és főállású Pokémon kártya kereskedő és eladó lett.

  A Neo Cards nevű online üzletet férje segítségével viszi, ő könyvelőként segíti a vállalkozást, sikerüket pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy idén eBay Business Award–dal díjazták a férfit, amellyel nem csak rengeteg hasznos technikai eszközt nyert, de nem mellesleg 10 ezer font (4.8 millió forint) készpénzt is. Ráadásul munkájával már most ugyanannyit keres, mint anno ügyvédként, így Page nem is lehetne boldogabb:

  „Sosem gondoltam volna, hogy a gyerekkori hobbimból díjnyertes üzlet lesz egy nap, ez egy valóra vált álom” – nyilatkozta a férfi.

 • Jövő hónapban tényleg megkezdődik a The Walking Dead utolsó rohama, ugyanis 11 évad után véget ér a zombis sorozat fővonala.

  Messze jutottunk azóta, hogy Rick Grimes felébredt abban a bizonyos kórteremben az apokalipszis elején. Azóta pedig sok szereplőt vesztettünk, a végjátékra pedig már csak Negan, Maggie, Daryl, Carol maradtak, akik továbbra is megpróbálják túlélni a zombiktól hemzsegő világot.

  A TWD ugyan lezárul, de számos spinoff-sorozat fogja folytatni a történetet, azonban az már most biztos, hogy az anyasorozat nem úgy ér véget, mint a 2019-ben befejezett képregény. A Robert Kirkman képregényén alapuló sorozat az évek alatt több ponton is eltért az alapanyagtól, a sorozat showrunnere, Angela Kang megerősítette, hogy az utolsó jelenet sem az lesz, amire sokan számítanának.

  „Anélkül, hogy belemennék a részletekbe, mert nem akarok előre semmit lelőni, lesznek olyan részek, amik ismerősek lehetnek a képregényből, és lesznek olyan események, amik másként alakulnak majd” – mondta Kang, aki elárulta, hogy ez részben amiatt van, hogy a sorozatban nem ugyanazokkal a karakterekkel operálnak a végén, mint a képregényben, elvégre Rick Grimes jó ideje eltűnt a fősorozatból, pedig az ő figurája a legvégsőkig kitartott.

  Persze a The Walking Dead univerzuma ezzel távolról sem záródik le, az említett spin-off-sorozatok folytatják Daryl, Negan és Maggie történetét is, illetve Rick és Michonne is vissza fog térni a jövőben.