Ágnes
-1 °C
2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Vecsey utcából nyíló szervizúton, a boltok mellett történt a kellemetlen incidens, amiről olvasónk küldött fotót. (Itt, a Google Térkép szerint)

  A lyukba belógó autóból a sofőr séreltetlenül kiszállt, nyugtatott meg minket a szemtanú, a katasztrófavédelem pedig kiemelte az autót.

  Az úton jó ideje látható mélyedést eddig is kerülgetni kellett - tudtuk meg olvasónktól.

 • Egy Facebook-bejegyzés alapján ő itt Diane, a tehén. És odáig van a hótól:

  Nem állítom, hogy van olyan menő, mint egy panda a hóban, de azért nem rossz.

 • Az egyik legizgalmasabbnak tartott MMA-tehetség, Aaron Pico a hajnali Bellator 192 gáláján ritkán látható testütéssel intézte el ellenfelét, a veterán Shane Kruchtent - a meccs 38. másodpercében. Egy ilyen direkt test-KO még akkor is ritkaságszámba megy, ha Pico szépen szorította az oktagon falához Krutchent, és még szebben készítette elő a gyilkos balhorgot.

 • A Bullfrogból kivált fejlesztők Mark Webley hörcsögének nevét adták maguknak, pusztán azért, mert remekül hangzik – és amikor szegény jószág a cégalapítást megelőző héten megdöglött, azt mindannyian borzalmas ómenként élték meg.

  Ez csak egy a rengeteg sztori közül, ami a Retroland videojátékos oldal igen alapos cikkében olvasható. A fenti éppen a Lionhead nevű cégről szól, de a cikk szépen végigjárja A-tól Z-ig (egészen pontosan 1C Companytól Zyngáig), hogy melyik játékfejlesztő cég hogyan választott nevet.

  Akad pár meglepő megoldás, azt például nem tudtam, hogy a legenda szerint a Bungie egy disznó vicc után keresztelete el magát (magyar verziója is van) vagy hogy a Nintendo milyen kandzsikból áll össze. A teljes cikk itt olvasható, illetve az egész Retroland oldalt ajánlom, hasonlóan alapos cikkek sorakoznak rajta mindenféle videojátékos témában.

  (Disclaimer: az oldal készítője jó barátom, de ez mit sem von le annak érdemeiből.)