Timót, Xénia
-4 °C
2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Csak azt kell tennie, mint egy Missouri államban élő egyetemistának, aki fogta magát és miután véletlenül balra húzta a 18 éves Claudiát, megkereste az állam honlapján az összes ilyen nevű embert az egyetemen ahová a lány jár, és mindegyiküknek írt egy e-mailt, hogy ha esetleg ő lenne az, akit véletlenül balra húzott, akkor légyszi írjon már vissza, hogy "bal" vagy "jobb".

  Ha "jobb" akkor elmehetnének fánkozni, vagy valami - tette hozzá a srác, akinek célt is ért a levele, a lány megismerte saját magát, és némi tanácskozás után kitette a levelet Twitterre, ahol rakétaként lőtt ki az egyébként végtelenül aranyos történet, emellett pedig szerencsére azt is hozzátette, hogy igen, mennek fánkozni.

 • Az ember intuitíve is gondolhatná, hogy semmi jó nem származhat abból, ha elkezdi harapdálni az iPhone-ja akkuját. Egy kínai férfi mégis így tett, amikor egy szaküzletben pótakkut készült vásárolni a telefonjához. Az ezt követő látványos robbanásról videó is készült, ezt beágyazni sajnos nem lehet, de ide kattintva megtekinthető, illetve a lényeget ebben a gifben is összefoglaltam:

  ihponeakkubang.gif

  Az Engadget szerint a magyarázat, hogy a kínai boltokban gyakran futni hamisított Apple termékekbe, ezért a férfi valószínűleg az akku eredetiségéről akart meggyőződni.

  Szerencsére senkinek nem esett baja.

 • Ridley Scott filmjét a héten mutatják be a mozik - ideje már, mondhatnók, mert a születésének extra körülményei (Kevin Spacey szerepelt volna benne Christopher Plummer helyett, de a zaklatási botránya miatt kivágták belőle, és Plummerrel újraforgatták a jeleneteit) miatt jobban várjuk, mint egyszeri politikus a sertéstelep-leárazást. Addig is itt egy werkfilm, benne az összes eddig látott jelenet, és pár új felvétel is.

 • A norvég curlingcsapat minden évben jobbnál jobb mintás gatyákkal kápráztatja el a sport szerelmeseit, amit annyira szeretnek az emberek, hogy még saját Facebook-oldala is van a csapat ruháinak.

  Most végre fény derült az idei szerelésre, ami ismét fantasztikus lett, íme:

  26815438 1533264900062190 7803316350756588511 n?oh=1927a53923176
  Fotó: NBC Sports / Facebbok