Luca, Ottilia
-4 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az elmúlt pár évtizedben saját farkukba haraptak a táplálkozástudományi szakemberek: először a bűn forrásának kiáltották ki a zsírt, ami helyett a napraforgóolajat ajánlották, később azt oliva-, tökmag- és szőlőmagolajra cserélték, hogy aztán visszatérjenek a zsír dicsőítéséhez. Nem csoda hát, hogy egy teherautó hátulján olvasónk az alábbi szlogent fotózta:

  48283427 10156881434329910 6654375543896539136 n
  Fotó: Nyehi / Olvasónk

  Más kérdés, a disznók mit gondolnak A zsír az élet jelmondatról.

 • ljvn7m6euvy1gpamlflc.png

  Mijazaki Hajao (Chihiro Szellemországban) már nem fog egész estés filmeket készíteni, de egy számítógép segítségével rajzolt rövidfilmet igen, többek között ezt a munkát mutatja be a Never-Ending Man című dokumentumfilm, amiből most kiadtak egy jelenetet:

  "Érdekes!" - mondja Mijazaki a kis lényre, aminek a szőreit nem az ő keze, hanem a számítógép adatai mozgatják, majd elkezdi mondani, hogy igazából hogyan is kellene ennek kinéznie. (io9)

 • Bécsben van egy nagyon menő használtcikk-kereskedés, amit a helyi köztisztasági vállalat hozott létre pár éve, ez a 48er-Tandler. Náluk például szeméttelepeken leadott, még remek állapotban lévő étkészleteket, műszaki cikkeket, ruhákat és játékokat, de a bécsi tömegközlekedési eszközökön felejtett dolgokat is lehet kapni.

  Na, kiderült, hogy ennek a second-hand boltnak még saját zenekara is van, amolyan kukászenekar, akik dalaikkal az újrahasznosítást népszerűsítik. 

  Alább meghallgatható "Secondhand" című dalukkal - elvileg - arra akarják felhívni a figyelmet, hogy a megunt tárgyakat nem szabad eldobni, hanem egy második esélyt kell nekik adni,  csakúgy, mint a szerelemnek.

  (Eurocomm-PR)

 • Mi is megírtuk, hogy a szerdai Bayern München–Ajax Bajnokok Ligája meccsen a Müller ugrós karaterúgással találta fejbe Tagliaficót. 

  Nem is nagyon lehet vitatkozni ezzel, hogy piros lapot ért, de a Bayern-csatárra lehet, hogy úgy emlékeznek majd, mint az emberre, aki a német bajnokság (Bundesliga) logóját élőben modellezte le. Egy nagy eltérés azért van, a rajzon nem szerepel ellenfél feje. 

  mullerbund