Bernadett
0 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ő itt Rómeó, egy magányos Sehuencas vízibéka. Viszont sem ő, sem a bolíviai Cochabamba Natural History Múzeum kutatói nem boldogok ettől, ezért utóbbiak csináltak neki egy profilt a Match.com-on.

  Persze nem valószínű, hogy találnak neki párt az oldalon, és nem csak azért, mert a társkereső oldalra többnyire emberek regisztrálnak (bár, ha hisz valaki a békekirályfiban...), hanem mert

  Rómeó az egyetlen ismert példánya a fajának.

  Emiatt a múzeum dolgozói elhelyeztek egy adománygyűjtő oldalt a béka profilján, hogy az így befolyt pénzből átkutathassák a bolíviai patakokat, folyókat, hátha találnak párt Rómeónak és megmenthetik a fajt.

  Kép: match.com

  (Via)

 • Épp csak kipihentük a thrash metal három nagy alakja, a Testament, az Annihilator és a Death Angel közös budapesti koncertjét, meg a röviddel az után megtartott Kreator-koncertet, már nyilván mindenkinek megvan a jegye a Metallica április eleji és a Machine Head április végi koncertjére (hogy a nyári fesztiválokat most ne is soroljuk), és akkor ezek közé ékelődik még egy thrash-alapegyüttes koncertje:

  február 25-én ismét Budapesten koncertezik a Sepultura,

  a Barba Negrában, a kisebb körben, de sokak számára szintén kultikus Goatwhore-ral és a Fit For An Autopsyval együtt.

  A Sepultura a Machine Messiah című lemezét mutatja be, amiről azt írtuk, ugyan vannak rajta jellegtelenebb töltelékszámok, de ha ezek nem lennének, akkor nem lenne túlzás egy istenverte mesterműnek nevezni a lemezt, mert jó pár szám van rajta, amire ez a jelző illik a leginkább.

  A Sepulturával 2009-ben interjúztunk is, amikor az A-Lex című lemezüket hozták el a VOLT fesztiválra.

 • Hiába vagy egy 625 kilós csúcsragadozó, néha neked is szükséged van a törődésre:

  Ő itt Jimbo, egy kodiak-medve, ami a barna medve legnagyobb termetű alfaja. A 24 éves állat New Yorkban él és mostanában betegeskedik, most is egy orvosi vizsgálat miatt volt ilyen szomorú. Jár is neki némi gyengédség. 

  (Via)