Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Újra babázhat Antal Timi, az X-Faktor harmadik szériájának ezüstérmese. Az énekesnő Instagram-posztban számolt be második gyermekének érkezéséről, fotót is mellékelve a hírhez.

  Szeretettel értesítünk Benneteket, hogy a tegnapi napon, 2023. 05. 31-én reggel 06.33-kor megszületett kisfiunk, Demko Vencel, 4300 grammal és 56 centivel! Anyukájával mindketten egészségesek, és pihenik a fáradalmakat! Szívből köszönjük a sok-sok jókívánságot, a kedves üzeneteket! Köszönjük, hogy Ti is velünk örültök!

  – írta közösségi oldalán.

  Az énekesnőnek és párjának, Demko Gergőnek három és fél éve született meg a kislányuk, Emma.

 • bluecollar2.png

  A floridai Jacksonville egyik általános iskolájának parkolójába tévedt egy aligátor, és a kóborló hüllő hamarosan akaratlanul is egy ketrecharc főszereplőjévé vált.

  A kihívott tűzoltókkal ugyanis a helyszínre érkezett Mike Dragich amatőr MMA-harcos is, aki azonnal a tettek mezejére lépett. A farkánál ragadta meg az aligátort, majd némi dulakodás után az állat hátára ült, és a példáját a tűzoltók is követték a bámészkodó tömeg ünneplése közepette.

  A legtöbb harcos úgy van ezzel, hogy amikor belépsz a ketrecbe, ideges vagy, de amikor bezárul az ajtó, már csak a feladatra fókuszálsz, és nagyjából én is ennyire emlékszem az egészből

  – nyilatkozta Dragich a FOX 35 Orlando riporterének, hozzátéve, birkózás közben úgy érezte magát, mint Batman.

 • Harry hercegnek egyre többször kell otthon bébicsőszködnie, felesége, Meghan Markle ugyanis teljesen rákattant a Los Angeles-i partiéletre – legalábbis az ismerősök ismerősei szerint.

  Mindez egybecseng Tim Dillon hollywoodi műsorvezető fejtegetésével, aki szerint a hercegi pár B kategóriás valóságshow-szereplőként viselkedik, Meghan pedig mindent megtesz, hogy igazi hírességek közelébe férkőzhessen. Akár a férje nélkül is.

  Egy buliban voltam, és Meghan éppen ráírt arra az illetőre, akivel beszélgettem… Szabályosan könyörgött neki, hogy menjenek együtt valahová

  – nyilatkozta Dillon, aki szerint ez szomorú képet fest Meghan Markle-ről.

  Mint elmondta, többekkel is beszélt, akiket Meghan üzenetekkel bombáz, és a legtöbben úgy vannak vele, hogy visszaírnak neki, mert végül is egy hercegnőről van szó, de már kezd nagyon elegük lenni.

 • keng.png
  Fotó: Zoo Debrecen

  „Újabb örömhírrel szolgálhatunk az évről évre gyarapodó Bennett-kengurucsapat háza tájáról, ugyanis az egyik nőstény erszényében ismét utód nevelkedik” – írja közösségi oldalain a Debrecen Zoo.

  A születésekor babszem méretű, jelenleg nagyjából féléves apróság szépen cseperedik, és egyre kíváncsibban ismerkedik a külvilággal. Most már nemcsak kikukucskál, hanem olykor ki is ugrik a biztonságot nyújtó erszény rejtekéből, ahova kilenc hónapos koráig még visszajár majd.

  A Bennett-kenguru Tasmaniában és Ausztráliában őshonos, a kenguruknál valamivel kisebb méretű és nagyobb fülű erdőlakó állat. Nappal pihen, esténként rágcsál, és nem nagyon keresi a társaságot.