Beáta, Izolda, Lea
-7 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az Arborétum oldalára kitették még a márciusi nagy fagyok előtt. Most már én is kiteszem.

  Juhar, szil, kőris, éger, hajrá!

 • gZb 3M8J

  David Bowie jelmezei kelnek életre a New York Times kiterjesztett valóságos, 360 fokos, 3D-s oldalán: a buggyos-csíkos japán varázslónadrágok, a Freddie Burretti által készített, ikonikus villámos űrkosztüm, az Ashes to Ashes Natasha Korniloff féle szettje.

  A megjelenés telefonos applikációra van optimalizálva, de jól néz az ki nagyképernyőn is – persze a három dimenzió igazán nem sok egy Starmannek.

 • Úgy képzelem, Olaszország egy emberként sírt, zokogott, üvöltött fel, majd verte a fejét a falba, vagy sokkal inkább a konyhaasztalba a lenti hír hallatán: három húsz év körüli, Firenzében tanuló amerikai cserediák egy nap arra gondolt, készít valami tipikus olasz vacsorát. Be is vásároltak, viszont úgy gondolták, a tészta víz nélkül is felforr a lábasban. Hát nem. A tűzhelyről lángok csaptak fel, amit a tűzoltóknak kellett megfékezniük.

  Az olaszok természetesen egyszerre fogták a fejüket az amerikai lányok fiaskóján, egy Fabio Picchi nevű helyi séf azonban megszánta őket, és felajánlott nekik néhány órányi olasz főzőleckét, ahol megtanulhatják az alapokat. Én szívből drukkolok nekik. (via Munchies)

 • Az idén április 1-én ismét lesz Hülyén járás a Deák téren. Az eseményt hagyományosan a bolondok napján rendezik meg, ami ezúttal húsvétvasárnap is lesz - de ez ne zavarjon meg senkit, a rokonoknál fröccsözgetés után még nagyobb az esély a rongylábfigurákra.

  Hülye járás

  A Hülye járások minisztériumát John Cleese hozta létre a Monty Python egyik szkeccsében, azóta ő az örökös minisztere. De ne aggódjon, ha elég hülyén jár jövő vasárnap délután 5-kor a Deákon, még lehet Ön az államtitkár!