Árpád
-2 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Andy Serkis, A Gyűrűk Ura és A hobbit filmek Gollamját játszó színész készített egy Theresa May paródiát, amiben a gyűrű miatt megőrült Gollam hangján beszél a brit miniszterelnök.

  A két toronyban van az a jelenet, ahol a személyiséghasadásos Gollam magával vitatkozik. Egyszer határozottan kijelenti, hogy meggyilkolja Fordót és Bilbót, néha meg jámboran visszakozik. Na, ebben a paródiában ugyanezt játsza el Serkis, csak itt a brexit az ő drágaszága.

  Aki ennél egy kicsivel mélyebb elemzésre kíváncsi a brexit jelenlegi állásáról, annak ezt a cikkünket ajánljuk.

 • Fotó: Fox

  Nem tudom, mi játszódhatott le a floridai Dominick Breedlove fejében, amikor a múlt héten elment a Kohl's nevű amerikai hálózat egyik boltjába állásinterjúra, aztán

  a beszélgetés után rögtön megpróbált kilopni két pár cipőt az üzletből.

  Az mindenesetre biztos, hogy lélekben szegényebbek lennénk a rettenetesen amatőr próbálkozás nélkül, ami a következőképp zajlott le:

  • rögtön az interjú után Breedlove elment a cipőkhöz,
  • talált egy pár lopásgátló nélküli cipőt,
  • úgyhogy kiment a kocsijához egy Kohl's feliratú zacskóért, amibe belepakolta a cipőt,
  • aztán elment a vevőszolgálathoz, de mikor meglátta a hosszú sort, inkább visszament még egy pár cipőért, aztán kiment a boltból.

  Az egészet persze szépen végignézte a bolt biztonsági szolgálata, és még a parkolóban lekapcsolták a férfit, aki állítása szerint édesanyjának akart kedveskedni az összesen 150 dollár értékű cipőkkel.

  Breedlove óriási meglepetésre végül nem kapta meg a munkát, viszont legalább ő is Floridai Ember lett.

  (via)

 • Bár nem tudom, hogy az Államok déli és délkeleti részét már rendkívüli állapotba borító tél New Yorkban milyen pusztítást végzett, ha nem túl komoly a helyzet, és a zöldbe vágyna, akkor városon belül itt talál parkokat. Nem is rossz arány egy alapvetően betontengernek gondolt városban, nem?