Vilmos
18 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ehhez tényleg nincs mit hozzátenni: 

  “A Debrecen Megyei Jogú Város Városi Szociális Szolgálat intézménye az általa nyújtott szolgáltatásoknak – elsősorban az Idősek Klubjának – a lakossággal történő szélesebb körű megismertetése érdekében rendezvénysorozatot indított el. A következő rendezvény a Homokkerti és Józsai Gondozó Szolgálat Szabó Kálmán Utcai Idősek Klubja FÉRFILÁB-SZÉPSÉGVERSENY programja.”

 • A Tolnai Népújság és a Teol.hu gyereknap alkalmából közösen teljesíti öt gyerkőc kívánságát. Egyikük, Ács Attila paintballozni akart, de végül lebeszélték róla, mert a festékgolyók nagyot ütnek. Maradt az airsoftos akadálypálya, amin időre kellett végigmennie tizenhárom másik kisiskolással. Szerencsére már korán elkezdik a jövő TEK-eseinek kiképzését, mert a köröknek egyedi lezárása volt:

  A körök végén két lövéssel kellett kilőniük a képzeletbeli terroristát, amit szintén egy nagyméretű emberformájú céltábla személyesített meg

  – írta a Teol.hu.

  Untitled-2
  Fotó: teol facebook

  Az eseményen a gyerekek kipróbálhattak pisztolyokat, AK-47-est és mesterlövész puskát is, természetesen airsoft változatban.

 • Júliustól lép életbe Bécsben az az új szabályozás, ami minden új kutyatartót egy négyórás, a felelős állattartás szabályairól szóló tanfolyam elvégzésére kötelezne. Az új tulajdonost majdnem teljesen újként kell érteni, vagyis azokra, akik korábban nem tartottak legalább két évig kutyát.

  Stájerországban és Felső-Ausztriában egyébként már eddig is volt érvényben hasonló intézkedés, írja a 444.

  A bécsi tanfolyam egyébként 40 euróba kerül.

 • Az MMA mindig is arról szólt, hogy a küzdelmekben megpróbálnak minél közelebb kerülni a „mindent lehet” valóságához. Ezért nem csoda, hogy miközben a ketrecbe kapaszkodástól a tarkó támadásáig egy sor szabályt hoztak a sportszerűség és a versenyzők épsége érdekében, sok ezer meccs után is lehet találkozni a szabályok kreatív értelmezésével. De nem is akarok kertelni, hogy miről van szó:

  Az ánuszba nyomott nagylábujjról.

  Igen, a világ második legnagyobb MMA-szervezete, a Bellator hétvégi, londoni gálájának egyik könnyűsúlyú meccsén Jorge Kanella úgy gondolta, hogyazzal bontja meg a hátán heverő Alfie Davis védekező pozícióját, hogy a lábujjával kicsit megbirizgálja az ánuszát.

  Azonban a bíró Kevin MacDonald azonnal levont tőle egy pontot (ami a 10-es alapú rendszerben komoly hátrányba hozza a bunyóst), mivel az MMA mára többé-kevésbé egységes szabályrendszere szerint a fenékizmok támadása – magyarul a medvepuszi - megengedett, de az ánuszé nem.

  Egyébként a fenékbe markolás bevett piszkos trükknek számít a birkózásban; ahogy ebben a klasszikussá vált videóban elhanzik a klasszikussá vált

  Nincs az a férfi, akit ne lehetne irányítani a segglyukánál fogva.

  seggberugas
  Fotó: BellatorMMA / Twitter

  (Deadspin)