Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az is előfordult, hogy átesett a ló túloldalára, akkor csak 65 kilót nyomott.

  pine up
  Fotó: Velvet

  Emlékeznek még a Fekete Vonat együttesre? A '90–es, 2000–es évek népszerű zenekarának énekesnője, Mohamed Fatima alaposan megváltozott az elmúlt években, ugyanis nem kevesebb, mint 95 kilótól szabadult meg. Ezt kitartása mellett gyomorgyűrűjének és életmódváltásának köszönheti, amelynek szerves része az edzés is. Mohamed a bokszra esküszik, bár mint mondja, alapvetően egyáltalán nem illik a személyiségéhez, hiszen egy legyet sem tudna bántani.

  „Nem szeretem a verekedést, csak a zsákot ütöm. Ez a legjobb fogyasztó edzés” – mesélte a Borsnak az énekesnő, aki kezd közelíteni 70 kilós álomsúlyához, de kissé nehezíti a dolgát, hogy imád főzni és enni is.

  Engem is érintett a jojó effektus, volt, hogy 65 kilóra is lefogytam. A 173 centiméteremhez azt nagyon kevésnek éreztem, talán mert erős a csontozatom, mint édesapámnak

  — folytatta Mohamed, aki nem is tagadja, hogy kés alá feküdt nemrég.

  „Az én esetemben orvosilag indokolt volt, a bőrömet nagyon megviselte a változás. Haskorrekción és mellplasztikán is átestem.”

 • Marion és Tabitha már 13 évesek.

  Kedd este tartották a 90-es évek nagysikerű fantasy-vígjátékának, a Hókusz pókusz 2. részének premierjét New Yorkban, amin természetesen a főszereplő Sarah Jessica Parker is tiszteletét tette. Ráadásul a színésznő nem érkezett egyedül a bemutatóra, elkísérte őt férje, a szintén színész Matthew Broderick, illetve ikerlányaik, Tabitha és Marion is. A 13 éves tinik ritkán szerepelnek szüleik oldalán, így alkalomról alkalomra rácsodálkoznak a rajongók, milyen gyorsan nőnek, és mennyire hasonlítanak híres szüleikre – Marion például egyértelműen apja génjeit örökölte, amit a kommentelők is kiszúrtak.

 • Samantha Cristoforetti, az Európai Űrügynökség űrhajósa a Nemzetközi Űrállomáson lévő kilátópontról készített látványos képet. Samantha, az Európai Űrügynökség űrhajósa a múlt szerdai orosz Szojuz-indításról készítette a felvételt. Az űrállomáson lévő kilátóhelyéről, a legénység által végzett kilövésnek a maguk mögött hagyott nyomát fényképezte, ami néhány megfigyelő fantáziáját be is indította.

  Amanda Kooser, a CNET weboldal tech-szakértője egy „angyali alakhoz hasonlította, aki kitárt szárnyakkal emelkedik fel Föld körüli pályára”. Az IFLScience blog pedig „nagy, lebegő űrangyalként” írta le. Az űrangyalnak tűnő képet azonban a tudományos lapok szinte egyöntetűen imádjak. A képeket itt tudja megtekinteni:

 • Az olimpikon módjára történő merüléstől a fejjel lefelé történő szaltózásig ezek a felvételek egy brit vadasparkból mutatták meg, ahogyan ez a jegesmedve játszik az ősz beköszöntével. Az egyik képen az 500 kilós jegesmedve inkább repülő mókusnak, mint óriási medvének tűnik.  Megint egy másik fotón a merülési képességeit gyakorolja, kissé méltatlanul, ahogy arccal előre landol a vízben, míg egy komikus felvételen az állat egy hátraszaltót kísérel meg, de a rossz kivitelezés után csak a hátsó lábai lógnak ki a vízből. Ezeket a vicces képeket a 31 éves Tom Jones, egy amatőr fotós az Egyesült Királyságban található Yorkshire Wildlife Parkban készítette.