Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Megható pillanatot osztott meg az énekesnő.

  Hónapokon át tartó küzdelmek után vasárnap este kiderült, hogy ki lett a TV2 népszerű tehetségkutatójának, a Sztárban Sztár leszek! negyedik évadának a győztese. A fináléban több hazai sztár is tiszteletét tette, akik közös duettet énekeltek a versenyzőkkel, felejthetetlen pillanatokat okozva ezzel a stúdióban. 

  Az est utolsó finalista produkciójaként Széchenyi Lili és Molnár Ferenc Caramel adta elő közösen a Csillagom című dalt, ami a zsűripultnál helyet foglaló Tóth Gabit és Pápai Jocit is könnyekig hatotta. A trió ugyanis a TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának második évadában szerepeltek együtt, így nem győzték hangsúlyozni, mennyi szép közös emlék tört fel bennük.

  Megasztár osztálytalálkozó... 20 év... Megható volt

  – írta Tóth Gabi a hármójukról készült kép mellé.

 • Jó hírekkel szolgált.

  Uncharted-rajongók, figyelem! Bíztató hírekkel szolgált a nagysikerű videójáték alapján készült akciófilmről az egyik főszereplője, Mark Wahlberg. A Sullyt alakító színész egy friss interjújában belebegtette, hogy folytatást kaphat a 2022-es mozi, ami részben várható volt, hiszen hatalmas kasszasikernek számított az első rész, és egyébként is, bőven van még feldolgozásra váró alapanyag a PlayStation jóvoltából. Bár a főszereplő Tom Holland az elmúlt időszakban meglehetősen elfoglalt volt, és a hollywoodi sztrájkok sem könnyítették meg a helyzetüket, van okunk reménykedni egy újabb nagy kalandban.

  „Sok különböző elképzelésről hallottam, és tudom azt, hogy valaki megírta a forgatókönyvet. Még dolgoznak rajta, és már végig benne lenne a bajusz, ami tökre érthető, hiszen az utolsó jelenetben is úgy voltam látható" – árulta el a színész.

  Arcszőrzetét nem véletlenül hangsúlyozta ki, hiszen karaktere eredetileg bajszos a videójátékban, de az idő szemléltetése végett úgy döntött a rendező, Sully csak a film legvégére nyeri el "valódi" külsejét. Ez így is épp elég kihívás volt Walhbergnek, ugyanis nagyon nehezen tudta megnöveszteni bajszát, a mű megoldástól pedig óckodott. Remélhetőleg ezúttal bőven lesz ideje felkészülni erre a feladatra.

  (via IGN)

 • A gyerekek nagyon élvezik új otthonukat.

  Befejeződött Istenes Bencéék házfelújítása, végre birtokba vehették új családi otthonukat a Balaton-felvidéken. A műsorvezető és párja, Csobot Adél végig dokumentálták a kissé elhúzódó munkálatokat, még feljelentésükről is beszámoltak anno, most azonban úgy tűnik, megérte a szenvedés: Istenesék imádnak vidéken lakni.

  Pedig előtte sokan vigyázzra intették őket, miszerint hiába remek hely nyáron a Balaton, télen depis és unalmas. A tévés erről most kutyasétáltatás közben, egy erdőből bejelentkezve mesélt 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában.

  „A gyerekeknek a legkevésbé sem depis, csodás" – kezdte a kétgyermekes édesapa, hozzátéve:

  „Előbb voltam a piacon. Én imádom ezt az életet. A legjobb döntés volt ide leköltözni a városból. Nagyon jó!"

  (via Blikk)

 • A Sztárban sztár leszek! fináléjában mesélt az őt ért megtiszteltetésről.

  Ahogy arról az Index is beszámolt, Ózd díszpolgára lett pénteken Majka. Az ünnepségről egy családi fotót is feltöltött a rapper, de természetesen nem úszta meg, hogy Till Attila rákérdezzen a dologra a Sztárban sztár leszek! fináléjában. Egy poénos megjegyzéssel fordult az ítészhez:

  „Azt akartam kérdezni Majkusz, hogy mennyibe kerül ez mostanság? 3, 4, vagy 450, mennyi ez a díszpolgárság?” – csipkelődött a műsorvezető, de persze Majkát sem kellett félteni, visszakézből rávágta, hogy nincs arra annyi pénze, hogy megfizesse. Ezután komolyan is beszélt a megtiszteltetéséről.

  „Sokkal meghatóbb volt, mint gondoltam. Azt hittem, hogy ez is egy olyan díjátadó lesz, amin már, nem nagyképűségből, voltam egy párszor, és átvettem díjakat. Ott ültek az életemből az emberek, az az igazság, hogy először díszpintynek készültem, aztán díszpolgár lett belőlem. Sokkal meghatóbb volt, egyszer-kétszer így bepárásodott a szemem. Az az igazság, hogy nem gondoltam volna, hogy eljön ez a pillanat" – vallotta be a rapper, társai és a stúdió pedig nagy tapssal gratuláltak neki.