Jolán, Vid
11 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • riporter.png
  Fotó: twitter / imjustbrum

  Callum Watkinson, az ITV Central riportere megfenyegette azt a férfit, aki tudatosan belesétált a felvételbe Birmingham belvárosában, a Centenary Square-en.

  Én csak a munkámat próbálom végezni. Van munkád?

  - kérdezte idegesen a riporter a fiatalembert, aki azt válaszolja, hogy igen, van neki. Erre Watkinson nagyon szofisztikáltan kifejti neki, hogy

  Hát, akkor ne csináld, b***d meg, én sem fogok bemenni a munkahelyedre, és elkezdeni b***kodni veled.

  Ne légy már ilyen bunkó 

  - válaszolt a férfi.

  Ekkor Watkinson ismét odament a férfihoz, és azt mondta: 

  Ha még egyszer a hátam mögé kerülsz, akkor kib***lak, megértetted?

  A dilivonat itt még nem állt meg, ugyanis ezután következett csak a zaklatott riporter hosszú monológja: 

  Miért nem szerzel munkát, és akkor majd én mehetek mögéd, és lehetek idióta. Hol dolgozol? Footlocker vagy McDonald's? Mi lenne, ha azt mondanád, hogy bocsánat, hogy megpróbáltad elrontani a munkámat? Mit szólsz ehhez? Tudod, milyen nehéz élőben közvetíteni félmillió embernek?

  A tévécsatorna szóvivője az eset után azt mondta, hogy a riporterrel elbeszélgetnek, és belsőleg kezeik az ügyet, elnézést kértek a sértegetés miatt, de ennél többet nem óhajtanak mondani.

   (via: indy100)

 • GettyImages-2225160
  Fotó: Frank Micelotta Archive / Getty Images Hungary

  A Nirvana frontembere, Kurt Cobain fekete filctollal firkantotta le az önarcképet a zenekar 1992-es Nevermind turnéja alatt Szingapúrban. Ezt a jóindulattal ábrának is alig nevezhető firkát értékesítették most nyolcvanmillió forintért. 

  A Kurt Cobain rocksztár feliratú firkán ez olvasható:

  Nem tudom, hogyan kell játszani, és nem érdekel!

  Idén 27 éve, hogy Cobain végzett magával, akkor volt 27, most pedig 54 éves lenne. A különböző, hozzá köthető tárgyak borsos áron keltek el az elmúlt években is. 2019-ben a pulóverét adták el 22 millió forintért, ezt viselte a Nirvanával készült utolsó fotózáskor, az MTV Unpluggedben használt gitárja pedig majdnem kétmilliárd forintért kelt el. Múlt hónapban Cobain és Courtney Love háza közel 300 millió forintért cserélt gazdát Los Angelesben.

  (via: New York Post)

 • Az úton levők sem maradhatnak le a ma esti izgalmakról. A Magyar Közút jóvoltából a sofőröket is meglegyintheti az egyre emelkedő fociláz.

  jó

  A gyorsforgalmi utak felett lévő digitális táblákon (ahol nem kell aktuális információt közölni) ezekkel a feliratokkal buzdítja a cég a magyar srácokat első hazai mérkőzésükön.

  Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút kommunikációs osztályvezetője azt is elárulta, hogy ha jól alakul minden, a meccs lefújása után majd az eredményt is kirakják a táblára. Arra nem tudott válaszolni, hogy a döntetlent is megjelenítik-e, de szerinte az is szép helytállásnak számít.

 • Itt vannak az első képek a Netflix új feldolgozásából, a Meggyőző érvekből. Az eredeti regényt Jane Austen írta, a mostani főszerepet pedig Dakota Johnson kapta. 

   Ez volt az utolsó regény, amit Jane Austen halála előtt írt. A főszereplő Anne Elliott, egy 27 éves és akkoriban teljességgel elfogadhatatlan módon férjtelen, de lehetősége van választani régi és új szerelme között.